Amalia Enache, mesaj după plecarea Elenei Lasconi din trustul PRO. ”Vestea bună este că…”

04.03.2020, 09:02
Amalia Enache, mesaj după plecarea Elenei Lasconi din trustul PRO. ”Vestea bună este că...”
Amalia Enache, mesaj după plecarea Elenei Lasconi din trustul PRO. ”Vestea bună este că...”

Amalia Emache, prezentatoarea știrilor de noapte de la postul de televiziune Pro TV a comentat după ce Elena Lasconi, colega ei, a decis să renunțe la Pro TV după 25 de ani.

Elena Lasconi, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, a anunțat că pleacă din Pro TV, pentru a se dedica unei cariere politice.  După anunțul făcut de Elena Lasconi, Amalia Enache, colega sa de trust, a transmis un mesaj în care vorbește despre Elena Lasconi.

”Cu mult înainte să o cunosc eu, pe Elena au cunoscut-o părinții mei. Ea era reporter la Deva, iar tatăl meu, sportiv, s-a oferit să o ghideze prin munți până la satul cu un singur locuitor. Reportajul a ieșit memorabil, iar mama mea i-a așteptat cu ceva mâncare la întoarcere. Ai mri mi-au povestit despre ea că e sufletistă, frumoasă, foarte hotărâtă, deloc fragilă și că atunci când se uită în ochii tăi pare că te citește într-o clipă”, a mărturisit Amalia Enache.

Vedeta de la Pro TV și-a amintit și cum a devenit foarte bună prietenă cu Elena Lasconi.

”Aveam să devenim prietene niște ani mai târziu, în redacția Pro Tv din București și să le dau dreptate. Ne aduna în bucătăria ei mică de apartament de bloc și ne chiftuia cu mâncare și prăjituri făcute de ea. E mămoasă, deși suntem cam de-un leat și mă predam mereu oricărei organizări de-ale Elenei, căci da, mereu organiza surprize de zile de naștere, mobilizări în jurul vreunui coleg la nevoie și tot felul de lucruri care pentru noi ceilalți ar fi fost o corvoadă. Vestea bună este că s-a pornit să organizeze o localitate, Câmpulung Muscel. Succes, Elena Lasconi!”, a încheiat Amalia Enache.

citește și...