Cum se descurcă Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, și fiica ei, Eliza. ”Nu e vorba decât despre o pensie amărâtă”

16.01.2022, 13:39
Cum se descurcă Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, și fiica ei, Eliza. ”Nu e vorba decât despre o pensie amărâtă”
Cum se descurcă Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, și fiica ei, Eliza. ”Nu e vorba decât despre o pensie amărâtă”

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a dat detalii despre viața sa și a fiicei sale adolescente, Eliza. Aceasta a explicat cum reușește să se descurce cu banii și cu ce probleme se confruntă. ”Nu e vorba decât despre o pensie amărâtă”, a explicat Adriana Iliescu în cadrul unui interviu. Aceasta a vorbit și despre fiica sa, Eliza, și activitățile acesteia.

Adriana Iliescu a devenit cunoscută în toată lumea în data de 16 ianuarie 2005, când a venit pe lume fiica sa, Eliza. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, intra atunci în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil sănătos. A născut la vârsta de 67 de ani, iar acum fiica sa, Eliza, este adolescentă. Cele două locuiesc într-un bloc din Drumul Taberei.

Adriana Iliescu a povestit, pentru playtech.ro, cum este viața sa și a Elizei în prezent și cum reușesc să se descurce. ”Noi suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Am traversat cu bine această perioadă dificilă, cu pandemie, dar și alte probleme”, a declarat Adriana Iliescu.

Cum se descurcă Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, și fiica ei, Eliza. ”Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic”

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a mai spus cea mai bătrână mamă din România pentru surtsa mai sus-menționată.

Despre Eliza, fiica sa, Adriana Iliescu a declarat: ”Eliza e bucuria ochilor mei. E premianta clasei și unul dintre cei mai buni copii din liceu. Are o medie generală apropiată de zece, nu chiar nota maximă, ceea ce după mine nu e totuși puțin lucru, mai ales că e în clasa a douăsprezecea, una decisivă pentru viitorul ei. Avem deja emoții legate de examenele de Bacalaureat, dar și de admiterea la facultate. Am discutat cu ea și a decis să urmeze calea mamei. Cu alte cuvinte, va merge la Facultatea de Litere, urmând să devină profesoară de limba și literatura română!”.

 

citește și...