Cum s-au fotografiat Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică în vacanță. Au curs aprecierile

23.07.2021, 14:19
Cum s-au fotografiat Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică în vacanță. Au curs aprecierile
Cum s-au fotografiat Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică în vacanță. Au curs aprecierile

Cântăreața Lavinia Pîrva a publicat, pe contul ei de socalizare, o fotografie în care apare alături de soțul ei, binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior. Ipostaza tandră în care aceștia s-au fotografiat i-a cucerit pe internauți, care au reacționat imediat. În doar câteva ore, postarea a dunat mii de aprecieri din partea fanilor celor doi.

ALavinia Pîrva s-a fotografiat alături de partenerul său de viață, Ștefan Bănică Junior.

În fotografia din vacanță, cei doi apar într-o ipostază plină de tandrețe. Ștefan Bănică Junior o ține de după umeri pe soția lui, în timp ce Lavinia Pîrva îl ține de mânsă, cei doi fiind extrem de relaxați și zâmbitori, radiind de fericire unul în compania celuilalt. ”#buna dimineata ❤️ @stefanbanica.official”, a notat artista în dreptul fotografiei.

Cum s-au fotografiat Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică în vacanță. ”Emanați un vibe mișto”

Postarea Laviniei Pîrva a adunat peste 4.000 de aprecieri în doar trei ore, dar și comentarii care mai de care mai frumoase.

”Ce simpatici sunteți! Emanați un vibe mișto”, ”Minunat”, ”Așa da”, ”Sunteți superbi amândoi și minunați”, ”Wow, cei mai frumoși”, ”Sunteți minunați”, ”Foarte frumoși”, ”Doi frumoși”, ”Frumosi, sa va tina Dzeu impreuna sanatosi”, le-au transmis internauții Laviniei Pîrva și lui Ștefan Bănică Junior.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jun   ior au împreună un băiețel

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva a explicat, la o emisiune de la Prima TV, cum este Ștefan Bănică Junior ca tătic. “Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a declarat Lavinia Pîrva la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

citește și...