Cum s-au dat de gol Andreea Bălan și Tiberiu Argint că formează un cuplu! Imaginile care demonstrează totul

03.08.2020, 14:29
Cum s-au dat de gol Andreea Bălan și Tiberiu Argint că formează un cuplu! Imaginile care demonstrează totul
Cum s-au dat de gol Andreea Bălan și Tiberiu Argint că formează un cuplu! Imaginile care demonstrează totul

Andreea Bălan este din nou fericită, la câteva luni de la despărțirea de actorul George Burcea! În urmă cu câteva săptămâni, solista a fost surprinsă în tandrețuri la mare cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei tv Sonia Argint.

Până acum, jurata de la ‘Te cunosc de undeva’ nu a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Tiberiu, însă s-a dat de gol că formează un cuplu cu acesta.

Weekend-ul trecut, Andreea Bălan a avut o scurtă escapadă cu Tiberiu Argint, iar fetițele sale au rămas în grija tatălui lor, George Burcea, cu care solista se află în plin proces de divorț.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, împreună în vacanță

Ca deobicei, artista a postat mai multe imagini din vacanță pe rețelele de socializare, însă fanii au observat că fotografiile sunt făcute în același loc în care a fost și Tiberiu Argint. Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au echipat ca la carte, identic, și s-au pozat pe aceeași ambarcațiune.

Se pare că cei doi amorezi au profitat de vremea frumoasă pentru a se plimba în largul mării, cu barca.

‘Același loc. Mă bucur mult că ești fericită”. “Felicitări, și multă sănătate”. “Să vă fie de bine, bravo!”. Felicitări pentru noua relaţie, să fiţi fericiţi’, i-au scris fanii virtuali Andreei Bălan.

Ce spun apropiații solistei despre relația ei

Vestea că Andreea Bălan iubește din nou i-a luat prin surprindere pe toți, însă unii susțin că interpreta și Tiberiu Argint nu formează un cuplu.

‘De-abia se cunoscuseră, a fost o escapadă. Nu formează un cuplu. Mai țin legătura, mai ies la un restaurant, dar în niciun caz nu sunt iubiți. Însă nici unul nu neagă pentru că amândurora le convine această situație. Andreea pentru a demonstra tuturor că a trecut peste despărțirea de fostul soț, iar Tiberiu pentru că are parte de promovare. Și nu alături de oricine, ci de o femeie extrem de frumoasă. Nu e știe niciodată ce se va întâmpla pe viitor, însă, momentan, nu sunt împreună și nici nu par a avea de gând’, au mărturisit persoane din anturajul cântăreței pentru Impact.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Calatoritul te lasa fara cuvinte si ulterior te transforma in povestitor ?? Sunt capitanul sufletului meu ✨ #sailing #sea

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

citește și...