Cum s-au cunoscut Minodora și soțul ei. ”Mi-am dat seama că era singur că era cam netuns”

09.05.2022, 13:14
Cum s-au cunoscut Minodora și soțul ei. ”Mi-am dat seama că era singur că era cam netuns”
Cum s-au cunoscut Minodora și soțul ei. ”Mi-am dat seama că era singur că era cam netuns”

Cântăreața Minodora, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Liviu, cel care îi este soț de mulți ani și împreună cu care are un băiat. ”Mi-am dat seama că era singur că era cam netuns. L-am observat de la începutul unei piese lente și l-am observat datorită degetelor”, a povestit artista.

Minodora este căsătorită Liviu, împreună cu care formează un cuplu de peste 17 ani. Minodora și Liviu doi au împreună un băiat, Marco, de care cei doi sunt foarte mândri. Minodora și Liviu și-au unit destinele în noiembrie 2009. Nașii celor doi au fost binecunoscutul cântăreț de manele  Adi Minune și partenera de de viață, Cati. Anterior, Minodora a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Arabu, cu ani în urmă. Cei doi au avut o relație de cinci ani.

Minodora a povestit cum l-a cunoscut pe cel care îi este soț. Se întâmpla la un studio, unde colaborau pentru un album. „La studio l-am cunoscut. Eram pe finalul relației cu Cătălin. I-am propus producătorului meu să lucrez un album cu Liviu. Patronul lui Liviu, actualul meu soț, avea casă de producție la Timișoara. Ne-am dus să lucrăm un album și după un album l-am luat să îmi lucreze toată viața”, a declarat artista, potrivit spynews.ro.

Cum s-au cunoscut Minodora și soțul ei. ”La piesa numărul 8 a albumului l-am sesizat pe Liviu ca bărbat”

„Aveam apartament la Reșița și stăteam cu Cătălin acolo. Ne-am hotărât să stăm la Reșița cât timp lucrăm albumul. La piesa numărul 8 a albumului l-am sesizat pe Liviu ca bărbat. Mi-am dat seama că era singur că era cam netuns. L-am observat de la începutul unei piese lente și l-am observat datorită degetelor”, a mai povestit Minodora.

„Cătălin era plecat să bea o cafea un prieten. Cătălin îl iubea pe Liviu. Piesa avea un început cu pianul, iar Liviu e pianist. Lumina era difuză în studio. Eu, Liviu și pianul. Îți dau cuvântul meu că de la degetele acelea pe pian, eu am ridicat privirea spre mână în sus și spre față, să văd eu cine este băiatul ăsta. Eu nu îl observasem pe Liviu până atunci ca bărbat, pentru că nu m-a interesat. Am văzut un profil frumos, un zâmbet frumos. Din momentul ăla a fost gata! Punct ochit, punct lovit! Cu mine nu te joci”, a încheiat artista.

 

citește și...