Cum s-au cunoscut Lia Bugnar și Anghel Damian. ”E aproape o poveste clișeu între actori”

11.05.2020, 10:49
Cum s-au cunoscut Lia Bugnar și Anghel Damian. ”E aproape o poveste clișeu între actori”
Cum s-au cunoscut Lia Bugnar și Anghel Damian. ”E aproape o poveste clișeu între actori”

Lia Bugnar și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă îi desparte de o diferență de vârstă de 22 de ani. Cei doi formează un cuplu de șapte ani.

Anghel Damian a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Lia Bugnar într-un interviu pentru click.ro. Acesta a povestit că s-au cunoscut pe platourile de filmare.

”Ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp şi ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o priveşti din perspectiva asta, e aproape o poveste clişeu între actori. Aici vine partea amuzantă: suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja 7 ani, doar că am intrat în atenţia presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc. Şi, evident, locuim împreună”, a explicat Anghel Damian.

Actorul a vorbit și despre pasiunile comune pe care le au el și iubita lui.

”Ne-am modelat pasiunile unul după celălalt. Prin urmare, ceea ce îmi plăcea mie înainte, acum îi place şi ei şi invers. Dar, ca să îţi fac un mic rezumat: ne place să ne uităm la filme şi la seriale, ne plac animalele, să citim, să facem sport, să mâncăm sănătos (pe cât e posibil) şi gustos, deci, ca tot omul, lucruri simple de-ale vieţii”, a mai spus el.

Întrebat cum a rezistat pe durata cât Lia Bugnar a participat la competiția ”Asia Express”, de la Antena 1, Anghel Damian a afirmat:

”Orice despărţire (în sens fizic) de câteva săptămâni ridică nişte probleme atât de ordin practic, cât şi de ordin emoţional. Totuşi, având în vedere că în toată perioada în care a lipsit am fost ocupat cu scrisul pentru “Vlad”, timpul a trecut destul de repede”.

citește și...