Cum s-au cunoscut, de fapt, Adda și Cătălin Rizea! Au oferit detalii picante din mariajul lor

30.05.2021, 15:47
Cum s-au cunoscut, de fapt, Adda și Cătălin Rizea! Au oferit detalii picante din mariajul lor
Cum s-au cunoscut, de fapt, Adda și Cătălin Rizea! Au oferit detalii picante din mariajul lor

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu de mai bine de șase ani. Invitați în platoul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, duminică (30 mai), cei doi au dezvăluit modul în care au ajuns să formeze un cuplu. 

Cu sinceritate, Adda a mărturisit că nu-și imagina vreodată că o să fie cu tatăl fiului său.

Adda și Cătălin Rizea s-au cunoscut la malul mării

Cei doi s-au cunoscut când fostul concurent de la ‘Chefi la cuțite’ a mers la mare împreună cu o gașcă de prieteni. Acolo, unul dintre amicii lui Cătălin Rizea s-a nimerit să o placă pe una dintre prietenele Addei.

Cele două grupuri au petrecut o noapte la malul mării, iar Adda și Cătălin Rizea s-au apropiat tot mai mult și au continuat să țină legătura.

”Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună, erai un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă. Nici eu n-am avut vreo intenție și nici nu, având în vedere că am mâncat hamsii cu usturoi pe plaja amândoi. A doua zi după această întâmplare ceva s-a schimbat în sufletele noastre și am început să vorbim”, a spus Adda, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cine a fost primul iubit al Addei

În urmă cu ceva timp, Adda dezvăluia că piesa ”Îți arăt că pot”, a fost scrisă pentru primul său iubit.

”Piesa oricum are o poveste… Vorbesc despre mulți oameni care mi-au tăiat aripile, în special despre o persoană în piesa respectivă. Este vorba despre primul meu iubit din Târgu Mureș. El a fost unul dintre oamenii care mi-au spus că nu o să reușesc niciodată. A fost un iubit nasol. Atunci când ești adolescent și simți iubirea pentru prima oară și te îndrăgostești de persoana nepotrivită… și el m-a iubit, dar m-a iubit într-un stil mai nasol”, a povestit Adda la Antena Stars.

citește și...