Cum s-a schimbat viața lui Tiberiu Albu după ce a câștigat ”Vocea României” în 2014

09.04.2020, 12:05
Cum s-a schimbat viața lui Tiberiu Albu după ce a câștigat ”Vocea României” în 2014
Cum s-a schimbat viața lui Tiberiu Albu după ce a câștigat ”Vocea României” în 2014

Viața lui Tiberiu Albu, câștigător la ”Vocea României”, de la Pro TV, s-a schimbat foarte mult de când a fost declarat învingător al competiției respective.

În anul 2014, Tiberiu Albu a devenit cunoscut publicului din România după ce a câștigat show-ul ”Vocea României”, difuzat de Pro TV. Rockerul Tiberiu Albu a făcut parte din echipa antrenată de Tudor Chirilă.

După câștigarea competiției, viața lui Tiberiu Albu s-a schimbat mult. Nu se ocupă doar de muzică, ci și de vlog. A decis să se dedice unei cariere solo în muzică, după ce a cântat o perioadă alături de trupa Famless.


”Ce mai fac? În acest moment, sunt în plin proces de reinventare, sunt preo­cupat de compoziţii, de vlog-ul meu de pe YouTube, care este destul de nou, învăţ zilnic cum să folosesc ca­mera de filmat, studiez la chitară, pre­gătesc proiecte. Poate pentru prima dată de când am câştigat “Vocea Ro­mâniei”, mă folosesc de timpul meu cât de bine posibil. Da, am lan­sat în iunie “Printre priviri”, o melodie care, la rândul ei, înseamnă o turnură în cariera mea. Povestea ei este scrisă în versuri. E vorba de experienţele me­le din ultimii ani, care m-au ma­turizat şi m-au ajutat să înţeleg că tot ce pot schimba în viaţă stă numai în puterea mea. Am lansat această piesă ca pe o exprimare muzicală a acestei idei. Sunt mândru de ea, are o latură umană care îmi place foarte mult”, spunea el într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula As.

”Am schimbat de curând traiectoria către o carieră solo. Nu este vorba de vreo ceartă cu foştii mei colegi de trupă ci, pur şi simplu, cred că acum este momentul potrivit ca eu să mă ex­prim singur, să-mi deschid pentru prima dată inima că­tre oameni, aşa cum sunt eu, Tiberiu Albu. Expe­rienţa pe care am avut-o cu trupa Fameless, cea pe care am format-o după “Vocea României”, a fost ex­trem de folositoare pentru mine”, adăuga el.


Este căsătorit cu Ioana

Tiberiu Albu s-a căsătorit cu Ioana, o tânără pe care a cerut-o în căsătorie după numai trei săptămâni.


„Am avut norocul să-mi iasă în drum persoana potrivită. Este tot ce mi-am dorit în viaţă, să întâlnesc pe cineva cu care să mă simt în largul meu, care să-mi ofere afecţiune, linişte, atenţie. Mă ridică în momentele dificile, ce poate fi mai frumos?!… …Cred că este ceva peste nivelul înţelegerii, ceva ce se simte fără cuvinte, fără putinţa de-a explica.

Eu am cerut-o pe Ioana în căsătorie după trei săptămâni. Aşa de bine am ştiut. Nimic dramatic, o seară de film pe canapea, un bol cu popcorn, un pa­har cu vin, „Te iubesc, vrei să fii soţia mea?”, „Da!”. Nu mi-a plăcut niciodată să pregătesc lu­cru­rile din timp, îmi displac regiile sofisticate şi orice lucru care alungă spontaneitatea. A fost un moment simplu, şi cred că tocmai claritatea lui m-a făcut, o dată în plus, să fiu absolut convins că fac ceea ce trebuie”, spunea Tiberiu Albu în același interviu.

Duet la ”Vocea României” cu alți concurenți din echipa lui Tudor Chirilă


Tiberiu Albu a mai apărut la emisiunea ”Vocea României, alături de alți concurenți care au făcut parte din echipa antrenată de Tudor Chirilă.

Este vorba de Dragoș Moldovan și de Teodora Buciu, împreună cu care Tiberiu Albu a cântat în duet. Este vorba despre Dragoș Moldovan și Teodora Buciu, ambii câștigători ei concursului ”Voecea României”.

citește și...