Ce s-a ales de Tiberiu Albu, câștigătorul celui de-al patrulea sezon ‘Vocea României’! Cum a cheltuit cei 100.000 de euro

16.09.2019, 14:53
Ce s-a ales de Tiberiu Albu, câștigătorul celui de-al patrulea sezon 'Vocea României'! Cum a cheltuit cei 100.000 de euro
Ce s-a ales de Tiberiu Albu, câștigătorul celui de-al patrulea sezon 'Vocea României'! Cum a cheltuit cei 100.000 de euro
Tiberiu Albu a câștigat cel de-al patrulea sezon ‘Vocea României’ în 2014 și a încasat cecul în valoare de 100.000 de euro. Tânărul rocker a fost în echipa lui Tudor Chirilă.

Ce s-a ales de Tiberiu Albu, câștigătorul celui de-al patrulea sezon ‘Vocea României’! Cum a cheltuit cei 100.000 de euro

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Tiberiu Albu a dezvăluit de ce s-a retras din viața publică și în ce relație a rămas cu antrenorul său, Tudor Chirilă. Mai mult de atât, el a mărturisit ce a făcut cu premiul cel mare.

‘Mi-am ajutat părinţii, am plătit datorii, am făcut nişte schimbări prin casă etc. Mi-am cumpărat haine. Iniţial am fost foarte încantat de aspectul ăsta, pentru că niciodată nu i-am dat foarte multă importanţă si, dintr-o data, timpul si buzunarul mi-au permis să experimentez mai multe stiluri vestimentare. Amuzant e că am rămas tot la acelaşi stil. Am investit într-o chitară şi într-un home studio şi, chiar după Vocea României, în albumul pe care l-am lansat cu trupa pe care am creat-o, Fameless. Am mai cumpărat o maşină, dar şi multă pizza’, a spus Tiberiu Albu.

Referitor la relația cu Tudor Chirilă, tânărul a declarat că nu mai păstrează legătura.

‘Nu atât de mult ca la început, asta şi prin prisma lipsei de timp şi a direcţiilor uşor diferite. Sigur, mi-a oferit sfaturi şi chiar s-a alăturat repetiţiilor când lucram cu Fameless la album. Chiar şi în diferenţele de opinii a reuşit să tragă nişte concluzii rapid, abilitate pe care o consider utila şi pe care încerc să o îmbunătăţesc şi eu. Vreau să cred că m-am schimbat şi am evoluat mult de atunci’. 

El a dat detalii și despre primul job pe care l-a avut în urmă cu mulți ani. Am lucrat la un supermarket în Timişoara, prima dată la raionul de la lactate, apoi la legume şi fructe. Nu a fost un loc de munca ideal, dar m-a ajutat să supravieţuiesc atunci şi sunt recunoscător pentru asta’.

În plus, Tiberiu Albu s-a căsătorit în 2018: ‘Ne-am căsătorit anul trecut, în mai. Nu eram împreună la Vocea, ne-am cunoscut ulterior, în 2016, la primul concert acustic pe care l-am organizat după Vocea Romaniei, într-un băruleţ de la Romană, împreună cu chitaristul din trupă. Era fix la masa din faţa mea, bea vin cu o prietenă şi se bucura de muzică, iar la un moment dat ne-am intersectat şi am făcut cunoştinţă’.

Sursa: okmagazine.ro

CITEȘTE ȘI: MODELELE DE VIDEOCHAT AU UN NIVEL DE STIMĂ DE SINE RIDICAT

citește și...