Cum s-a schimbat regimul alimentar al Monicăi Anghel în izolare. ”Nu mai am chef să mănânc”

13.04.2020, 09:25
Cum s-a schimbat regimul alimentar al Monicăi Anghel în izolare. ”Nu mai am chef să mănânc”
Cum s-a schimbat regimul alimentar al Monicăi Anghel în izolare. ”Nu mai am chef să mănânc”

Binecunoscuta artistă Monica Anghel a dezvăluit că regimul ei alimentar s-a schimbat de când se află în izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Cântăreața Monica Anghel a decis să plece din București pe durata pandemiei de coronavirus. Aceasta s-a izolat cu familia la pensiunea pe care o au părinții ei. Artista a mărturisit că de când se află în izolare regimul ei alimentare s-a schimbat. În ultim a perioadă de timp, Monica Anghel a reușit să slăbească spectaculos și să arate din ce în ce mai bine.

”Da, oamenii au tendința de a merge foarte des la frigider când stau acasă, dacă nu au activitate. Dar eu am activitate. În continuare îmi pun ceasul să sune devreme”, a declarat Monica Anghel pentru revista Viva.

Monica Anghel, alături de tatăl ei

”Cu atâtea activități, deja chiar nu mai am chef să mai mănânc. Ar trebui să mănânc mai regulat, dar mai mult de două mese pe zi nu prea mai iau, și pe acelea în scârbă. Nu mai am chef să mânânc. Până la urmă și mâncatul ăsta… mănânci cu oamenii dragi. Sigur, noi suntem aici în familie, îmi e foarte drag să fiu cu familia și cu finul nostru, Dan, dar eu sunt un om foarte sociabil, mie îmi trebuie oameni în jurul meu tot timpul.

Mi-ar face mare plăcere să mă întâlnesc cu toți prietenii mei dragi și minunați, pe care îi iubesc și să bem un pahar cu vin, să mâncăm ceva, deși habar nu am ce… Uite, vezi? Nici nu îmi e poftă de nimic. Astăzi, uite, recunosc că mi-a fost poftă de ceva dulce, de altceva dulce în afară de un fruct și am mâncat două cubulețe de ciocolată. Două!”, a mai spus vedeta.

citește și...