Cum s-a pregătit Marina Voica de sărbătorile de iarnă: ‘Am muncit, dar merită’

22.12.2020, 13:23
Cum s-a pregătit Marina Voica de sărbătorile de iarnă: 'Am muncit, dar merită'
Cum s-a pregătit Marina Voica de sărbătorile de iarnă: 'Am muncit, dar merită'

Marina Voica, în vârstă de 84 de ani, trăiește singură în căsuța ei de la Breaza, Prahova. Celebra solistă s-a mutat de mai bine de 15 ani acolo, însă a recunoscut că și-ar dori să aibă companie. 

Deși are o vârstă înaintată, artista are o stare de sănătate bună și este activă pe internet. În plus, se ocupă de căsuța ei cochetă din Breaza, mai ales că vine Crăciunul.

Marina Voica a împodobit bradul de Crăciun și s-a fotografiat lângă acesta, într-un decor de sărbătoare.

Marina Voica s-a pregătit de Crăciun

‘Mereu mi-a fost frică de gripele astea. Știu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, și el m-a învățat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Așa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine știe când’, spunea Marina Voica pentru Click!

Marina Voica are 84 de ani, dar își menține tonusul cu sport.

‘Mai fac gimnastică, am o condiție fizică bună. Am făcut și curățenie în casă, am aspirat în toate ungherele. Mai ies în curte, mă aranjez când ies și până la poartă. Fac haz de necaz, să vedem cât mai durează. Dacă nu am activitate, stau acasă’, a mai spus aceasta.

Marina Voica este văduvă de peste 20 de ani

Marina Voica nu are copii, iar în anul 1981 a rămas văduvă. Nu s-a mai recăsătorit, după ce al doilea soț, Viorel Teodorescu a decedat de cancer.

De atunci, locuiește și se întreține singură. Solista a mărturisit că nu primește pensie de la stat, dar se descurcă bine din punct de vedere financiar.

‘Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială’, declara aceasta cu ceva timp în urmă.

citește și...