Cum s-a descurcat Florin Pastramă după separarea de Brigitte. A fost nevoit să facă asta: ‘E greu să rămâi singur după atâta timp’

16.05.2021, 10:12
Cum s-a descurcat Florin Pastramă după separarea de Brigitte. A fost nevoit să facă asta: 'E greu să rămâi singur după atâta timp'
Cum s-a descurcat Florin Pastramă după separarea de Brigitte. A fost nevoit să facă asta: 'E greu să rămâi singur după atâta timp'

În urmă cu mai bine de o săptămână, Brigitte și Florin Pastramă s-au certat teribil, iar cuplul a decis să ia o pauză.

Afaceristul a ales să se mute în casa mamei lui, iar bruneta a rămas în apartamentul conjugal, alături de fiica ei, Sara. Din fericire, lucrurile au revenit la normal, iar Florin s-a întors la soția lui.

Ce a fost nevoit Florin Pastramă să facă după separarea de Brigitte

Cât timp a fost plecat de lângă Brigitte, bărbatul a fost nevoit să se descurce singur. El a mărturisit că îi era dor de Brigitte și că i-a fost extrem de greu plecarea de lângă ea.

„E greu fără Brigitte. Adică da, sunt la mama, mă iubește, mă respectă. Dar nu se compară iubirea de mamă cu cea de soție. Dar eram obișnuit să ne facem cafeaua împreună, mâncam împreună, o mai ajutam pe la treburi. Primele zile ești cel mai tare, dar sincer să fiu, fiind doi ani cu Brigitte zi de zi, foarte rar am fost certați, am foarte multe amintiri. O iubesc pe Brigitte, așa cum e ea, cu gura mare, și ea mă iubește pe mine și noi nu ne-am certat, doar am avut o discuție aprinsă. E greu să rămâi singur după atâta timp. Abia aștept să vorbesc cu Brigitte să vedem cum rezolvăm”, a mărturisit Florin Pastramă, la Antena Stars.

Brigitte a explicat de ce Florin a plecat de acasă

De Paște, Florin Pastramă a mers acasă la familia lui, iar Brigitte a rămas în apartament alături de copiii ei. Deși erau certați, bruneta a mărturisit că partenerul ei nu i-a dat nici măcar un mesaj.

„Nu, el a plecat. Ce s-a întâmplat a fost real. Nu mă așteptam, am fost sunată de la bancă. A plecat, să plece și să facă pe victima. Am făcut Paștele cu fetița mea, în prima zi cu Roby și frații mei de la biserică. Nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici măcar un mesaj. Pentru că s-au strâns mai multe probleme pe care el trebuia să le rezolve cu avocați.

Pentru că eu nu vreau să plătească acești avocați din banii munciți de mine. El a mers la mama lui și i-au plătit ei pe avocați. Dacă stătea alături de mine trebuia să muncească cu mine și să plătească din banii munciți de mine, căci banii lui sunt sechestrați.”, a spus Brigitte, la Acces Direct.

citește și...