Cum s-a descurcat actrița Alexandra Velniciuc în pandemie. ”Dintr-o dată m-am simțit inutilă”

15.04.2021, 11:17
Cum s-a descurcat actrița Alexandra Velniciuc în pandemie. ”Dintr-o dată m-am simțit inutilă”
Cum s-a descurcat actrița Alexandra Velniciuc în pandemie. ”Dintr-o dată m-am simțit inutilă”

Actrița Alexandra Velniciuc a explicat cum s-a descurcat în această perioadă de pandemie de coronavirus, care a afectat foarte mult lumea artistică și nu numai.

Alexandra Velniciuc, asemenea altor artiști din țara noastră, a fost afectată de criza provocată de pandemia de coronavirus. „Mi-a lipsit scena, dintr-o dată m-am simțit inutilă”, a declarat actrița pentru click.ro. ”Pentru un actor, e groaznic să joace cu sala goală. Noi, la teatru, spunem că un spectacol e reușit datorită publicului talentat din sală; actor nu poți fi decât prin intermediul publicului”, mai spune vedeta.

„Mi-a fost greu pentru că mi-a lipsit profesia. Am conștientizat că, din păcate, în societatea de consum în care trăim, de artiști nu e nevoie. De orice fel de artiști, nu doar de actori. Și asta doare! Și financiar a fost dificil, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am putut avea mici colaborări, am pus voci pentru reclame, am participat la emisiuni… Am lucrat mult mai puțin, e drept, dar, într-un fel, a fost bine, pentru că aveam nevoie de o pauză. Eu mă consider un caz fericit. Nici nu vreau să mă gândesc prin ce au trecut alți colegi care nu au avut nicio sursă de venit”, a completat artista.

Alexandra Velniciuc a avut COVID-19

Alexandra Velniciuc a fost infectată cu coronavirus.

Actrița a fost infectată cu COVID-19 în perioada decembrie-ianuarie.

„Am vrut să plec de acasă pentru a-l proteja pe Șerban (n.r. iubitul ei, regizorul Șerban Puiu), dar el nu m-a lăsat. Astfel, ne-am izolat amândoi în casă. Am avut simptome ușoare, pot să spun că am trecut la viața mea prin gripe mult mai grele. Șerban s-a infectat și el, dar a fost total asimptomatic; abia testul de anticorpi a confirmat că a trecut prin boală”, a explicat Alexandra Velniciuc pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...