Laurențiu Duță, după ce s-a vindecat de COVID-19: ‘Am avut o formă destul de ușoară’

14.04.2021, 15:45
Laurențiu Duță, după ce s-a vindecat de COVID-19: 'Am avut o formă destul de ușoară'
Laurențiu Duță, după ce s-a vindecat de COVID-19: 'Am avut o formă destul de ușoară'

Laurențiu Duță tocmai a avut voie să iasă din izolare după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Solistul de la 3 Sud Est a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate după ce a fost testat cu coronavirus.

Laurențiu Duță a dezvăluit că era vaccinat cu prima doză de AstraZeneca în momentul în care s-a infectat. În plus, el este convins că vaccinul l-a ajutat să dezvolte o formă mai ușoară a bolii.

Laurențiu Duță a avut o formă ușoară

„Am trecut prin Covid. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome.”, a povestit artistul, în direct, în cadrul emisiunii “Între prieteni” cu Dana Istrate.

Cu toate că a trecut prin boală, Laurențiu Duță a spus că nu va renunța la a doua doză a vaccinului AstraZeneca.

„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt.”, a mai spus liderul trupei 3 Sud Est.

Colegul lui de trupă s-a vindecat de COVID-19

Mihai Budeanu, unul dintre componenții trupei 3 Sud-Est, s-a vindecat de coronavirus. Solistul a petrecut mai bine de trei săptămâni în spital, după ce s-a infectat cu COVID-19.

La finalul lunii noiembrie 2020, Mihai Budeanu a fost internat la Spitalul Municipal Medgidia, în stare gravă. Familia și prietenii acestuia s-au rugat ca solistul să se recupereze și să revină acasă.

‘Salutare, oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună, de la o zi la alta. După săptămâni foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins. A venit timpul să mulțumesc personal medicilor care mi-au salvat viața’, a scris cântărețul pe rețelele de socializare.

citește și...