Ana Morodan și-a amputat degetul de la mână! Cum a ajuns la spital: ‘Aveam un sfert din el în pungă’

24.02.2020, 11:12
Ana Morodan și-a amputat degetul de la mână! Cum a ajuns la spital: 'Aveam un sfert din el în pungă'
Ana Morodon și-a amputat degetul de la mână! Cum a ajuns la spital: 'Aveam un sfert din el în pungă'

Ana Morodan a trecut prin momente dificile în urmă cu câteva zile. ‘Contesa digitală’ a ajuns la spital după ce s-a accidentat la unul dintre degete și a fost nevoie de intervenția medicilor.

Ana Morodan și-a amputat degetul de la mână! Cum a ajuns la spital: ‘Aveam un sfert din el în pungă’

Fosta concurentă de la Asia Express a reușit să își amputeze singură jumătate de deget. După ce a ajuns de urgență la spital, bloggerița le-a detaliat fanilor prin ce pățanie a trecut. Ana Morodan a publicat pe Instagram un filmuleț în care a explicat cum s-a întâmplat evenimentul care a trimis-o direct pe masa de operație.

Ea a povestit, mai în glumă mai în serios, că a ajuns cu degetul în pungă la spital, iar medicii au fost nevoiți să îl coasă la loc.

‘Joi dimineaţă, pe la ora 8:30, trebuia să plec la o şedinţă foto, dar din cauza instinctului meu de gospodină, m-am decis, după ce am văzut o masă stând în ploaie, să o pun sub copertină. Dar nu m-am gândit că acea masă este pliabilă şi practic s-a pliat peste un sfert din degetul meu şi mi l-am amputat…

Am avut noroc că am dat peste un medic foarte bun care mi-a prins degetul la loc… După anestezie eu le-am zis că trebuie să plec că am un eveniment, doar că nu m-au lăsat, trebuind să stau până a doua zi în spital’, a povestit Ana Morodan pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

By trying to be something I’m Not. E cusut la loc acum, we re fineee. #marog

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan) on

citește și...