Cum s-a afișat Simona Gherghe în fața fanilor. ”E făcută cu doar câteva ore înainte să intrăm, din nou, în carantină”

22.11.2020, 10:07
Cum s-a afișat Simona Gherghe în fața fanilor. ”E făcută cu doar câteva ore înainte să intrăm, din nou, în carantină”
Cum s-a afișat Simona Gherghe în fața fanilor. ”E făcută cu doar câteva ore înainte să intrăm, din nou, în carantină”

Vedeta de televiziune Simona Gherghe s-a afișat într-o ținută extrem de elegantă în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare. Aceasta le-a mărturisit internauților că fotografia a fost făcută cu doar câteva ore înainte ca mai multe localități din jurul Capitalei să intre în carantină din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Gherghe a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare în platoul emisiunii ”Mireasa”, pe care o moderează la Antena 1. Vedeta este îmbrăcată elegant, într-o rochi de culoare verde închis. Simona Gherghe a ținut să le spună fanilor ei din mediul online că fotografia a fost realizată cu doar câteva ore înainte ca mai multe localități din apropierea Bucureștiului să intre în carantină din cauza pandemiei de coronavirus.

”Las si eu poza asta aici. E facuta cu doar cateva ore inainte sa intram, din nou, in carantina. De aceasta data, o carantina locala. As fi purtat rochia asta frumoasa la o petrecere. Dar, cum nu se stie cand s-o mai putea, ma bucur ca am imbracat-o in emisiune si ca m-am simtit ca in vremurile bune. Stiu, acum, ca nu va fi nicio petrecere, nicio vacanta, ca nu vom pleca nicaieri, nici la schi, nici la cald, nici macar pe-aici, pe-aproape. Suntem, insa, impreuna. Sanatosi! Si asta e tot ce conteaza acum! Sa aveti grija de voi, vor veni si vremuri mai bune!”, a spus Simona Gherghe.

Alte șase localități din Ilfov au intrat în carantină de sâmbătă seara

Raed Arafat a semnat ordinul prin care încă șase localități din județul Ilfov au intrat în carantină începând de sâmbătă, ora 22.00. Este vorba despre Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni.

Amintim că Ciorogârla, Clinceni, Berceni, Chiajna și Bragadiru sunt localitățile din județul Ilfov care se aflau deja în carantină. Mogoșoaia este localitatea de lângă București cu cea mai mare rată de infectare raportat la mia de locuitori – 11,39 – urmată de Bragadiru – 11,39 și Clinceni – 11,24.

În localitățile aflate în carantină, circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

 

citește și...