FOTO / Cum s-a afișat Cristina Șișcanu la mare. Ce i-a fost dat să audă

30.06.2021, 10:25

Cristina Șișcanu se află la mare. Acesta a publicat o fotografie în care apare la plajă, citind. Postarea soției lui Mădălin Ionescu a stârnit numeroase comentarii în mediul online. Internauții i-au transmis imediat mesaje Cristinei Șișcanu, iar replica acesteia nu s-a lăsat așteptată prea mult, aceasta reacționând dur.

Pe contul ei de socializare, Cristina Șișcanu a publicat o fotografie de la mare. Acesta stă pe șezlong și citește o carte. Postarea vedetei a stârnit un val de comentarii în mediul online, iar Cristina Șișcanu s-a luat la ceartă cu un internaut care i-a scris: ”Ai ținut cartea aia în mână fix pentru o poza?Hai ca te-a crezut toată lumea???”. Cristina Șișcanu a reacționat extrem de dur: ”Unele sunteți atât de proaste, încât este ireal că existați . Dacă tu ai emis o astfel de idee , este pentru că tu faci așa”.

”Eu sunt proastă(dacă asta vrei) dar tu ești o prefacută, te dai ceea ce nu ești, doar pentru niște like-uri în plus.Este prima dată când comentez ceva care nu-ti aduce laude si ma numești “proastă”. Tu chiar vrei sa primești numai aprecieri? Stii ceva,ma bucur ca ai reacționat asa, mi-am dat seama ce caracter ai”, a venit replica celei criticate de Cristina Șișcanu.

Cum s-a afișat Cristina Șișcanu la mare. Ce alte comentarii a primit vedeta

Cristina Șișcanu a primit și alte comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

”Sa te duci la mare și să stai cu spatele”, ”Cu spatele la mare, ce păcat”, ”În carte sunt poze cu marea?”, ”Vai de mine ce interesant”, ”Vaaai,cat de culta ești și cât de fals e totul”, ”Cu spatele la mare??? Interesant!!”, ”Ce studioasă”, ”Fițe de moldoveancă”, sunt alte mesaje primite de Cristina Șișcanu pe contul său de socializare.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Invitată în urmă cu ceva timp la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la postul de televiziune Antena Stars, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiune. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...