Cum reușește Paula Chirilă să se mențină în formă. ”Nu sunt nici pe departe cea mai frumoasă, nici cea mai slabă”

01.06.2021, 15:05
Cum reușește Paula Chirilă să se mențină în formă. ”Nu sunt nici pe departe cea mai frumoasă, nici cea mai slabă”
Cum reușește Paula Chirilă să se mențină în formă. ”Nu sunt nici pe departe cea mai frumoasă, nici cea mai slabă”

Actrița Paula Chirilă a explicat ce program are și cum reușește, în ciuda agendei încărcate, să își facă timp să se ocupe de ea.

Paula Chirilă are un program extrem de încărcat. Cu toarte acestea, vedeta a mărturisit, în mediul online, că își face timp pentru a merge săptămânal la diverse tratamente pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

”Mi se spune Superwoman. ? Si nu pentru ca port chilotii deasupra colantilor, ci pentru ca ziua mea este programata uneori pana la ultimul minut si reusesc sa bifez extrem de multe lucruri de pe lista zilei: repetitii, cumparaturi, 30 min. sport (acasa, ca mi-e lene sa merg la sala), o filmare, alte repetitii, de mers la medic, ia copilul de la scoala (daca sunt prin zona si nu ajunge buni mai repede), baga niste teme, ai mancat ceva azi?, fugi repede ca ai spectacol!, si apoi alearga la Xtra Night Show… si tot asa, ca un hamster in carusel! ???‍♀️ Nu ma plang deloc, asa e viata mea si asa m-am obisnuit. Asta pe scurt. Intre ele multe altele, dar maruntisuri, nu le mai pomenesc.  Ei bine, intre toate astea, aproape saptamanal, ma recompensez cumva. Fac ceva numai si numai pentru mine! ♥️… Ziua de rasfat si atentie indreptata asupra mea… M-am lasat pe mana lor de specialisti in ordinea urmatoare: ACCENT PRIME (anticelulitic si slabire), WONDER (2 ore de sala in 20 minute) si YASHI DOME ( slabire si detox la sauna cu infrarosu).  Nu sunt nici pe departe cea mai frumoasa, nici cea mai slaba, asa cum sunt fetele din reclama din spatele meu, dar toate astea ma fac sa ma simt extrem de bine in pielea mea! ???”, le-a mărturisit vedeta celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Paula Chirilă a fost căsătorită și are un copil

Paula Chirilă, în vârstă de 45 de ani, este cunoscută ca actriță de teatru și film. Este cunoscută și din postura de prezentatoare de televiziune.

De-a lungul anilor, aceasta a participat la numeroase emisiuni TV care s-au bucurat de succes la public.

În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla.

Paula Chirilă a fost asistentă medicală

Paula Chirilă a lucrat, cu ani în urmă, ca asistentă medicală. Despre acea perioadă din viața ei a vorbit vedeta pentru okmagazine.ro.

Vedeta a lucrat la Spitalul de Urgență după ce a terminat liceul sanitar.

“Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa. După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani”, mărturisea Paula Chirilă.

citește și...