Cum reacționezi atunci când ai o zi proastă, în funcție de zodia în care te-ai născut

20.06.2021, 10:58
Cum reacționezi atunci când ai o zi proastă, în funcție de zodia în care te-ai născut
Cum reacționezi atunci când ai o zi proastă, în funcție de zodia în care te-ai născut

Fiecare persoană reacționează diferit atunci când are o zi mai proastă. Astrele scoat la iveală cum se comportă fiecare nativ din zodiac în astfel de momente.

Astrologii susțin că zodia în care o persoană s-a născut poate determina și modul în care aceasta reacționează atunci când nu are o zi tocmai bună.

Astfel, când nativii din zodia Berbec au o zi proastă devin extrem de impulsivi și reacționează extrem de dur la adresa celor din jur. Atunci când sunt într-o dispoziție proastă este recomandat să fie lăsați în pace până își revin la normal.

Taurii devin recalcitranți

Despre nativii din zodia Taurului se spune că atunci când au o zi mai puțin bună devin recalcitranțiu și sunt mai încăpățânați decât de obicei. Nimeni nu-i poate ajuta să depășească starea proastă de spirit, așa că e bine să fie evitați de cei din jur în astfel de momente.

O zi proastă îi face pe cei născuți sub semnul Gemenilor să devină agitați și foarte critici la adresa celor din jur. dacă cineva insistă să fie lângă ei în astfel de momente se va lovi de reacții dure din partea lor.

Atunci când sunt într-o dispoziție proastă, Racii nu răbufnesc la adresa celor din preajma lor, ci preferă să se retragă și să aștepte să-și revină. Sunt foarte sensibili și nu văr ca dispoziția lor negativă să-i afecteze pe cei cu care vin în contact.

Leii răbufnesc și devin aroganți

despre persoanele născute în zodia Leului se spune că atunci când au zi zi proastă răbufnesc la adresa celor din jur și devin chiar extrem de aroganți. Își descarcă nervii și frustrările pe cei din jur fără niciun fel de milă.

Nativii din zodia Fecioarei vor spune exact ce simt atunci când au o zi proastă. Nu își vor descărca nervii pe cei din jur, ci vor încerca să-și găsească singuri resursele de a depăși dispoziția mai puțin bună pe care o au.

Cei născuți în zodia Balanței devin extrem de duri cu cei din jur atunci când au paerte de o stare mai proastă. Se ceartă cu oricine și se enervează din absolut orice.

Scorpionii devin rezervați

Când au o stare de spirit mai proastă, nativii din zodia Scorpion devin extrem de rezervați și încearcă să nu lase să se vadă că au parte de o zi mai puțin bună. Are capacitatea de a depăși singur astfel de momente, fără a-i încărca pe cei din jur cu problemele lor.

Când au o dispoziție proastă, Săgetătorii devin extrem de indolenți. Nu deranjează pe nimeni, dar nici nu le place să fie deranjați.

Dacă au o zi proastă, persoanele născute sub semnul Capricornului devin negativiste. Starea lor de pesimism se accentuează și reacționează critic la oricine încearcă să comunice cu ei. cel mai bine este să fie lăsați în pace în astfel de perioade.

Vărsătorii devin iraționali

Când lucrurile merg prost pentru nativii din zodia Vărsător, aceștia devin iraționali și chiar autodistructivi. Fac gesturi pe care ajung să le regrete apoi.

Nativii din zodia Pești devin ursuzi atuinci când au o zi mai proastă. Nu vor să comunice cu nimeni și își plânng singuri de milă.

Reușesc să depășească aceste stări de dispoziție proastă doar dacă își canalizează energia și atenția spre lucruri care le fac plăcere.

citește și...