Cei mai timizi nativi din zodiac. Vărsătorii sunt în top

19.03.2021, 11:24
Cei mai timizi nativi din zodiac. Vărsătorii sunt în top
Cei mai timizi nativi din zodiac. Vărsătorii sunt în top

Timiditatea este o trăsătură care este determinată și de semnul zodiacal în care o persoană s-a născut.

Unele persoane sunt mai timide, altele deloc. Iată care sunt cei mai timizi nativi din întregul zodiac, potrivit astrologilor.

Vărsătorii nu vor face niciodată primul pas, Racii sunt agitați dacă sunt în centrul atenției, Fecioarele – timide pentru că nu au încrede în sine

Persoanele născute în zodia Vărsătorului sunt în topul celor mai timizi nativi. Nu vor face niciodată primul pas atunci când trebuie să interacționeze cu cineva de teamă să nu fie judecați pentru ceea ce fac sau spun. Pun mare preț pe părerea celor din jur, astfel că sunt și ușor de manipulat din acest punct de vedere. Vărsătorilor le pace să primească laude, însă orice critică îi destabilizează, de aici și teama lor de a fi ei cei care să facă primul pas în relațiile cu ceilalți.

Nativii din zodia Racului sunt excesiv de timizi și de retrași. Detestă să fie în vreun fel în centrul atenției, de aceea preferă să stea deoparte, să fie foarte discreți și dacă se poate să treacă neobservați. Devin agitați atunci când sunt în centrul atenției, deoarece se simt judecați de cei din jur, lucru care îi face să fie vulnerabili. Din cauza timidității lor le este foarte greu să-și facă prieteni.

Cei născuți în zodia Fecioarei sunt foarte timizi pentru că nu au deloc încredere în sine. Sunt nesiguri și se consideră mai prejos decât ceilalți, astfel că preferă să fie discreți și să treacă neobservați atunci când sunt într-un grup. Nu le place să socializeze și le este greu să se simtă cofortabil atunci când lumea e curioasă să afle lucruri despre ei, preferând să se retragă în lumea lor.

citește și...