Cum o surprinde Cătălin Măruță pe Andra. ”Sunt norocos”

21.11.2020, 09:47
Cum o surprinde Cătălin Măruță pe Andra. ”Sunt norocos”

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a dezvăluit cum reușește să o surprindă pe soția sa, celebra cântăreață Andra.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. În luna august, cântăreața Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, au aniversat 12 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Cătălin Măruță a vorbit despre relația de cuplu și a dezvăluit cum reușește să o surprindă pe Andra.  ”Să știi că sunt norocos. Cu un buchet de flori reușesc să o impresionez! Secretul este să o surprind cu adevărat, să nu ofer florile când e ziua ei și atât. Într-o zi ca oricare alta, un cadou din suflet vine ca o declarație sinceră de dragoste. Andra apreciază gesturile sincere, este important să o asculți, să știi ce își dorește, ce îi place și să vii cu acel lucru sau cu acel gest: o cină, un parfum care se găsește mai greu, nu neapărat scump, un bilet la un concert…”, a mărturisit Cătălin Măruță.

Ce surprize îi face Andra soțului ei, Cătălin Măruță


La rândul ei, Andra a a explicat ce surprize îi face ea partenerului său de viață, afirmând că este greu să-i facă cadouri. ”Mie mi se pare mult mai greu să îi fac eu lui cadouri! Da, îi plac ceasurile, îi plăceau și șepcile, dar realitatea este că de mult timp a depășit faza colecționării de obiecte. Îi plac multe lucruri, dar nu mai e cu adevărat pasionat de ele și cred că preferă oricând o experiență faină decât încă un ceas sau orice alt lucru material. Pentru Cătălin, e important să îi arăți că te-ai gândit la el, să îi personalizezi o agendă sau o cămașă, să aduni prietenii la un loc, asta-i place cel mai tare… Practic, cel mai mult apreciază timpul cu cei dragi, iar asta nu se poate cumpăra, nu se poate împacheta cu fundă roșie!”, a afirmat artista.

Andra a explicat și cum arată o zi în familia ei și a lui Cătălin Măruță, alături de cei doi copii ai lor.

”E veselie, de la prima oră. Cătălin bea cafea, eu nu prea sau doar cu mult lapte. Copiii se agită, se joacă, noi nu suntem atât de plini de energie, ne ia puțin timp să ne activăm. Luăm micul dejun împreună, în bucătărie, apoi ne planificăm ziua cu activități. Într-o zi în care suntem toți patru acasă, să zicem, în weekend, putem merge în parc, putem face o excursie la munte, ne putem propune să vedem un film împreună, de desene animate, desigur. Uneori, comandăm mâncare din oraș: pizza, burgeri sau mâncare chinezească. Înainte de pandemie, aveam mai multe opțiuni de a ne petrece timpul, acum ne descurcăm în contextul acesta, mai izolați, în siguranță”, a detaliat cântăreața.

citește și...