Alexia Eram, mărturisiri despre complexele care au marcat-o în copilărie: ”Am rămas cu complexul că sunt grasă”

04.01.2022, 16:38

Alexia Eram a făcut mărturirisi despre bullyingul la care era supusă în copilărie. Fiica Andreei Esca a vorbit despre complexele care au marcat-o în copilărie din cauza aspectului fizic. În prezent, iubita lui Mario Fresh spune că se luptă să slăbească și că își dorește să atingă perfecțiunea.

Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, este influencer și fiica Andreei Esca. Tânăra a vorbit despre complexele din copilărie și comportamentul abuziv al colegilor, în copilărie. Mai mult, fiica Andreei Esca a mai spus că din cauza complexelor din copilărie, în prezent își dorește să atingă perfecțiunea.

Pe contul său de Instagram, vloggerița are peste 600.000 de mii de fani.

Alexia Eram: ”Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase”

„M-a complexat chestia asta și mai plâng din cauza acestui lucru. Când eram mică niște prietene, care îmi sunt prietene și acum, pentru că atunci când sunt mici, copiii sunt sadici s-au pus într-un cerc și cântau: ‘Push, push grăsime! Push, push grăsime! Alexia e grasă’. Eu nu eram grasă. Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase. Am slăbit 10 kilograme anul trecut și mă simțeam foarte bine în corpul meu. După aceea aveam obsesia să nu ajung să am 5 kilograme în plus. Am chestia asta de perfecțiune, să fiu țiplă”, a explicat Alexia Eram.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani. Chiar dacă au există zvonuri potrivit cărora cei doi s-au despărțit, cuplul a demonstrat de fiecare dată că iubirea lor este puternică.

Alexia Eram, despre momentul când va deveni mamă

Multe persoane s-au întrebat când au de gând ca Mario Fresh și Alexia Eram să facă un copil. Alexia Eram a spus că se gândește serios să își întemeieze o familie cu iubitul ei în viitorul apropriat.

„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă’, a spus Alexia Eram, glumind pe acest subiect.

 

 

 

citește și...