Cum menține Alina Pușcaș flacăra pasiunii în cuplu. ”Dispărem pur și simplu”

02.03.2020, 11:35
Cum menține Alina Pușcaș flacăra pasiunii în cuplu.  ”Dispărem pur și simplu”
Cum menține Alina Pușcaș flacăra pasiunii în cuplu. ”Dispărem pur și simplu”

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș a dezvăluit la ce truc recurge pentu a menține aprinsă flacăra pasiunii în cuplu. Prezentatoarea TV are o relație perfectă cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

Într-un interviu pentru libertatea.ro, Alina Pușcaș a dezvăluit că face schimbări dese de program pentru a avea parte de o escapadă romantică în compania partenerului ei de viață.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu. Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, a detaliat Alina Pușcaș.

Vedeta de televiziune a mărturisit că nașa s a fost cea care i-a dat ideea.

„A fost ideea nașei mele, care mi-a zis: „Măi, surprinde-l din când în când, fă-i câte o invitație undeva!”. A fost și el de față când a spus asta și a percutat el mai repede decât mine”, a afirmat ea.


În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

citește și...