Cum l-a schimbat viața de tătic pe Liviu Vârciu. ”Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuielile”

30.09.2020, 09:01
Cum l-a schimbat viața de tătic pe Liviu Vârciu. ”Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuielile”
Cum l-a schimbat viața de tătic pe Liviu Vârciu. ”Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuielile”

Liviu Vârciu a explicat cum este și cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit tătic pentru a treia oară.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Într-un interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, artistul a făcut declarații despre familia sa și despre cum s-a schimbat viața lui în ultima vreme, de când este tătic.

„Eram fericiți acum patru ani. Eram liniștiți, dormeam, puteam să plecăm, puteam să mergem să facem un șpriț, puteam să facem multe lucruri în casă. Lăsând gluma la o parte, ne-a schimbat în bine, ne-a maturizat un pic. Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuielile”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit spynews.ro.

Anda Călin, partenera de vață a lui Liviu Vârciu, a explicat și ea cum este viața cu doi copii, menționând că artistul este un tată foarte bun.

„Acum că Anastasia este mare și pot să mă înțeleg cu ea și pot să comunic altfel față de cum comunic cu bebelușul care are 4 luni, automat atenția mea și fericirea mea e mai mare când pot să mă înțeleg cu ea. Dar eu am instinctul foarte dezvoltat și pentru bebeluș, adică deja numai când râde la mine am impresia că wow, ce frumos e. Liviu e un tată foarte bun”, a declarat ea.

Ce spune Liviu Vârciu despre un nou bebeluș

Liviu Vârciu a afirmat că nu își mai dorește copii.

„Nu mai vreau, de vrut, am vrut. Nu mai vrem copii. Am zis că doi sunt de ajuns. Am făcut și băiat și fată. Mi-a dăruit această superbitate de femeie exact ce mi-am dorit și cam asta e. (…) M-a costat foarte mult tinerețea asta, nu vă mint. M-a costat lucruri…”, a mai spus Liviu Vârciu, conform sursei citate.

Artistul a vorbit și despre planurile pe care le are.

„Am zis că la 50 de ani o să vând absolut tot. Îi Andei un apartament mic, îi las fetei un apartament și băiatului un apartament și eu mă duc, dacă vrea să meargă și Anda cu mine că are rău de apă… Eu îmi iau un catamaran”, a adăugat el.

 

 

citește și...