Cum l-a cunoscut Lili Sandu pe Silviu Țolu. ”Mi s-a spus că are 23 de ani, aaa, ok, super, next!”

27.06.2022, 16:24
Cum l-a cunoscut Lili Sandu pe Silviu Țolu. ”Mi s-a spus că are 23 de ani, aaa, ok, super, next!”
Cum l-a cunoscut Lili Sandu pe Silviu Țolu. ”Mi s-a spus că are 23 de ani, aaa, ok, super, next!”

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani , a dezvăluit cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, Silviu Țolu, care este mai mic cu 12 ani deât ea. Cei doi au împreună un băiețel.  ”Mi s-a spus că are 23 de ani, aaa, ok, super, next!”, a mărturisit Lili Sandu. Aceasta a spus și cine este vedeta care le-a făcut cunoștință.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul.

În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Cum l-a cunoscut Lili Sandu pe Silviu Țolu. ”Simțeam o chimie, dar nu am fost de la început împreună”

La podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, Lili Sandu a vorbit despre cum l-a cunoscut pe Silviu Țolu, despre diferența de vârstă dntre ei, despre modul în care s-a transformat relația lor la venirea copilului și despre naștere.

”În LA e foarte greu să ai o relație. Pe Silviu l-am întâlnit datorită lui Catrinel Menghia. Mi s-a spus că are 23 de ani, aaa, ok, super, next! Dar cumva ne-am revăzut întâmplător în București la final de august, simțeam o chimie, dar nu am fost de la început împreună. Apoi am zis că ăștia suntem și nu contează altceva”, a declarat Lili Sandu, citată de ”La Măruță”.

”Eu, când am rămas însărcinată, am luat 25 de kilograme, eram un gibonel, dar mă simțeam cea mai frumoasă femeie din lume. Însă primeam multe mesaje de hate… Șansele erau 1% să pot avea un copil pe cale naturală, ne pregăteam de fertilizare in vitro, dar lucrurile s-au întâmplat de la Dumnezeu natural, ca o minune. Multe femei se feresc să vorbească despre asta, dar și despre depresia postnatală, pentru a nu fi judecate, dar e firesc. Relația de cuplu nu mai există, e absentă, pentru că copilul e pe primul loc, iar tu ca femeie te duci undeva jos și aștepți ca lucrurile să se întoarcă la normal. Nu ai timp de nimic și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr e real, efectiv uitam, nu aveam energie. Nu știu cum reușeau alte mămici, vedeam pe Instagram”, a mai spus vedeta.

citește și...