Cum l-a cunoscut Cristina Spătar pe iubitul ei. ”Și uite așa ne-am împrietenit”

09.02.2021, 16:29
Cum l-a cunoscut Cristina Spătar pe iubitul ei. ”Și uite așa ne-am împrietenit”
Cum l-a cunoscut Cristina Spătar pe iubitul ei. ”Și uite așa ne-am împrietenit”

Cântăreața Cristina Spătar a dezvăluit cum l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Tiberiu.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea. Cristina Spătar are o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

Vedeta a dezvăluit cum l-a cunoscut pe cel care îi este partener de viață în prezent. „M-am dus să fac reclamă la sală și așa ne-am cunoscut, iar de atunci am rămas împreună. Și uite așa ne-am împretenit, am devenit confidenți și așa s-a legat tot. Avem 4 ani jumătate. Facem 5 ani în vara asta”, a declarat Cristina Spătar, citată de Antena Stars.


Cristina Spătar, despre actualul iubit: ”La un moment dat va trebui să își facă familia lui”

Cristina Spătar a vorbit și despre o eventuală căsătorie cu iubitul ei.

”Eu nu prea sunt de acord cu căsătoria pentru că am înțeles ce înseamnă. Putem sta fără acte fără nimic. El mai zice, dar eu nu știu. Am înțeles că peste ani totul se rezumă la a împărți niște bunuri. Și atunci munca ta de viață este în pericol. Nu am așteptări, fiind diferența asta de vârstă. La un moment-dat va trebui să își facă familia lui. Copiii lui. Diferența asta de vârstă i-a ajutat mult pe copii. Este bine pentru ei. Chiar se înteleg bine”, a mărturisit artista.

Cântăreața se declară fericită cu viața pe care o are acum. “E un moment de liniște. Un moment în care chiar sunt fericită. Eu am mai avut și niște economii ca fiecare artist. Ne organizăm și ne este bine. Copiilor nu le lipsește nimic, atunci eu mai pot purta o geantă de acum 2 ani. Bijuterii am păstrat cât să am câte ceva. important este să am o mașină bună ca să te deplasezi că este o necesitate. Cu casa e mai delicat cu creditul. Vrem să ne luăm o casă. stăm în chirie la o vilă”, a mai spus vedeta.

citește și...