Cum l-a cunoscut Cristina Cioran pe iubitul ei. ”Eram foarte tristă și foarte nefericită”

15.02.2022, 14:44
Cum l-a cunoscut Cristina Cioran pe iubitul ei. ”Eram foarte tristă și foarte nefericită”
Cum l-a cunoscut Cristina Cioran pe iubitul ei. ”Eram foarte tristă și foarte nefericită”

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, a dat detalii despre relația sa cu iubitul său, Alexandru Dobrescu, și despre momentul în care l-a cunoscut pe acesta. ”Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic”, a spus aceasta.

Cristina Cioran formează un cuplu cu Alexandru Dobrescu. Actrița și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie 2021.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni.

Actrița a povestit, pentru revista Viva, cum și când l-a cunoscut pe cel împreună cu care formează acum o familie.

Cum l-a cunoscut Cristina Cioran pe iubitul ei. ”Poate că acela a fost un moment în care am realizat cât timp pierdem aiurea, fără sens”

 

”Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic. Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătitelea. Când ne-am cunoscut, a fost pe cât de neașteptat, pe atât de rapid totul, parcă nu am vrut să pierdem nicio secundă. Poate că acela a fost un moment în care am realizat cât timp pierdem aiurea, fără sens… Ne-am lipit. M-am surprins pe mine, am realizat câtă nevoie aveam de cineva inteligent, curajos, cu umor și brațe puternice”, a detaliat Cristina Cioran.

Actrița a mărturisit și cu ce a reușit să o cucerească partenerul ei: ”M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța. Lucrurile bune vin atunci când nu le aștepți. Nu știu ce anume ne-a legat atât de tare, atât de repede, dar știu că din prima lună ne-am gândit să facem un copil, să fie rodul dragostei noastre. Și acum ne uităm la Ema și asta ne spunem, că e rodul dragostei noastre”.

 

citește și...