Cum l-a cunoscut Alina Pușcaș pe soțul ei. ”Nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”

22.05.2021, 16:17
Cum l-a cunoscut Alina Pușcaș pe soțul ei. ”Nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”
Cum l-a cunoscut Alina Pușcaș pe soțul ei. ”Nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre ea și soțul său.

Alina Pușcaș le-a povestit fanilor săi din mediul online cum a început relația sa cu cel c are i-a devenit soț, medicul stomatolog  Mihai Stoenescu. Vedeta a povestit că l-a cunoscut pe partenerul ei de viață chiar la cabinetul stomatologic.

„Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează … nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”, a detaliat Alina Pușcaș, potrivit spynews.ro.

Alina Pușcaș este căsătorită și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Vedeta a trecut prin momente dificile anul trecut. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie a anului trecut. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

citește și...