Cum l-a cunoscut Alice Dumitrescu pe Horia Brenciu. ”Nu am luat în calcul o altfel de relație”

26.08.2020, 12:08
Cum l-a cunoscut Alice Dumitrescu pe Horia Brenciu. ”Nu am luat în calcul o altfel de relație”
Cum l-a cunoscut Alice Dumitrescu pe Horia Brenciu. ”Nu am luat în calcul o altfel de relație”

Alice Dumitrescu  formează un cuplu foarte unit cu binecunoscutul artist Horia Brenciu. Atunci când s-au cunoscut, producătoarea de televiziune nu se gândea că vor avea o relație.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente.

În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitrecu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață.

”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.

L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu, potrivit spynews.ro.

Horia Brenciu, la ”Masked Singer”

Horia Brenciu face parte din proiectul ”Masked Singer România”, de la Pro TV.  Acesta a mărturisit că colegii săi de la show-ul ”Masked Singer România” l-au numit Comisarul.

”Ei bine, odată cu „Masked Singer România’ vine o nouă provocare: deducția! Colegii detectivi mi-au dat deja un nume: Comisarul! Tocmai când credeam că-mi va fi simplu, atunci problema s-a complicat.

Majoritatea vocilor din concurs nu-și arată adevăratul timbru vocal, ci din contra, încearcă să îl camufleze cat mai bine, lucru firesc atunci când vrei sa menții suspansul identității unei măști, ediție după ediție…

Unele personaje au reușit asta din plin. Această camuflare perfectă a creat în platoul un ciclon de supoziții de nume de vedete. Din păcate, pentru noi, multe dintre deducțiile noastre, ale detectivilor s-au dovedit a fi doar niște… piste false”, a declarat artistul pentru tvmania.ro.

citește și...