Cum l-a caracterizat Vica Blochina pe Victor Pițurcă. ”Mi-a tresărit inimioara”

01.02.2021, 16:37
Cum l-a caracterizat Vica Blochina pe Victor Pițurcă. ”Mi-a tresărit inimioara”
Cum l-a caracterizat Vica Vlochina pe Victor Pițurcă. ”Mi-a tresărit inimioara””

Vica Blochina a fost provocată la o emisiune de televiziune să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, antrenorul de fotbal Victor Pițurcă.

Invitată în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Vica Blochina a primit o provocare inedită. Aceasta a fost pusă să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, Victor Pițurcă. “Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a comentat Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

Vica Blochina l-a comentat și pe Gigi Becali. ”Evlavios, credincios. Gigi e foarte… Și i-am zis acum mulți ani: ”Măi, Gigi, dar de ce le zici tu așa?”. Și el: ”Dacă nu le zic îmi crește cancerul pe limbă””.

Vica Blochina are un băiat cu Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. . Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, declara Vica Blochina într-o emisiune de televiziune.

citește și...