Cum își petrece Lora vacanța în străinătate. ”Evităm locurile aglomerate, stăm mai mult în bungalow și aplicăm extra măsuri de igienă”

14.03.2020, 12:33
Cum își petrece Lora vacanța în străinătate. ”Evităm locurile aglomerate, stăm mai mult în bungalow și aplicăm extra măsuri de igienă”

Cântăreața Lora se afă în vacanță, în plină epidemie de coronavirus. Artista a explicat ce măsuri de siguranță și-a luat pentru a se proteja.

În această perioadă, Lora se află în vacanță. Artista a ales o destinație exotică, Bali.

Din vacanță, Lora le-a împărtășit fanilor ei din online că este extrem de precaută și le-a explicat ce măsuri de precauție a luat.

”Planul de vacanță: evităm locurile aglomerate, stăm mai mult în bungalow şi aplicăm extra măsuri de igienă. Partea bună e că sunt foarte puțini turişti, că vom mai sta aici cel puțin o lună, partea mai puțin bună e că, deşi suntem în “Paradis” ne îngrijorează tot ce se întâmplă, mai ales panica oamenilor… şi că suntem singurei pe aici. Panica poate crea monştri. Trebuie să fim superiori acestui virus… şi optimişti. Limitați ieşirile, întâlnirile, igienizați-vă şi totul va trece. My love ❤? #coronamustdie”, a mărturisit Lora.

Bilanțul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 97. Au fost înregistrate 36 de cazuri noi în doar 24 de ore, vineri. Inclusiv un copil de un an a fost diagnosticat c noul coronavirus. Printre cei infectați se număă un senator PNL și doi medici, unul dintre aceștia fiind managerul spitalului ”Gerota. Șase dintre pacienți au fost declarați vindecați. România se pregătește de scenariul 3. Scenariul 3 se aplică atunci când se înregistrează între 101 și 2.000 de cazuri. Atunci se va face un triaj la fiecare spital, iar cazurile de coronavirus vor avea prioritate. Spațiile pentru tratarea bolnavilor vor fi mărite și vor fi aduși medici suplimentari. Aproape 5.100 de oameni au murit până acum din cauza pandmiei, iar peste 145.000 de persoane au fost infectate cu virusul 2019-nCoV.

citește și...