Cum încearcă Brigitte Pastramă să își salveze afacerile după criza provocată de coronavirus

11.05.2020, 13:46
Cum încearcă Brigitte Pastramă să își salveze afacerile după criza provocată de coronavirus

Brigitte Pastramă a fost lovită de criza financiară generată de pandemia de coronavirus, însă vedeta încearcă să revină pe linia de plutire. Soția lui Florin Pastramă are de gând să își redeschidă una dintre afaceri, după ce a fost nevoită să își închidă șaormeria.

Cum încearcă Brigitte Pastramă să își salveze afacerile după criza provocată de coronavirus

Brigitte Pastramă își redeschide firma care organizează petreceri pentru copii, începând cu 15 mai. Vedeta deține locația din 2014, care la început a avut drept obiect de activitate ‘servicii de curățare a clădirilor’.

Pe contul ei de Instagram, Brigitte a anunțat deja cum se vor organiza evenimentele. Pentru fiecare copil în parte, aceasta percepe suma de 130 de lei, care include meniul și toate facilitățile.

‘Va asteptam din 15 mai!! Buna, trebuie sa aveti un minim de 10 copii si petrecerea dureaza 3 ore’, a anunțat Brigitte Pastramă.

În plus, pentru a face rost de bani, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a vândut și vila din Timișoara cu 200.000 de euro și vrea să scape și de restaurantul primit moștenire de la primul ei soț, Octavian Sfăt.

‘De vânzare spaţiu comercial (care a funcţionat ca restaurant de lux) în zona Fabrica de Bere Timişoara. Suprafata utilă este de 200 m2, incluzând bucătăria şi anexele. Are grup sanitar pentru clienţi şi separat, pentru personal.

Curte interioară de 40 m2. Zona bucătăriei este placată în inox şi podea tarkett. De asemenea dispune de curent trifazic iar instalaţiile au fost refăcute şi clădirea renovată în totalitate. Salonul principal are şemineu deschis, funcţional, iar pe întreaga suprafaţă este parchet din lemn masiv aflat în condiţii excelente. Clădirea este poziţionata pe colţ, fiind foarte vizibilă. Locaţia se vinde nemobilată. S-au făcut demersuri pentru transformare în Spatiu cu altă Destinaţie. Preţ negociabil 330.000 euro’, scrie în anunț, notează Wowbiz.

citește și...