Brigitte Pastramă este însărcinată. Bucurie mare pentru vedetă și soțul ei

05.05.2020, 10:17
Brigitte Pastramă este însărcinată. Bucurie mare pentru vedetă și soțul ei
Brigitte Pastramă este însărcinată. Bucurie mare pentru vedetă și soțul ei

Brigitte Pastramă este însărcinată. Florin Pastramă va deveni tată pentru prima oară.

Brigitte și Florin Pastramă vor deveni părinți și sunt extrem de fericiți.

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, vedeta a fost dată de gol de soțul ei că este însărcinată.

Brigitte Pastramă a renunțat la tratamente și a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală.

“În cel mai scurt timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, s-ar putea să fim 3, nu am stat degeaba o lună și jumătate. Eu îmi doresc să fie băiat. Vă invit la botez”, a spus Florin Pastramă la emisiunea ”La Măruță”.

Brigitte a declarat că nu a vrut să se știe, deoarece în trecut a mai pierdut o sarcină. Însă a ținut să-i asigure pe toți că se află în cel mai fericit moment al relației cu Florin Pastramă: “Perioada de autoizolare ne-a apropiat foarte tare. Vreau să opresc goana mea după bani. Eu simt că Florin mă iubește din tot sufletul și asta este cel mai important”.

Cei doi au vorbit și despre zvonurile care au circulat referitor la divorț, după ce au anunțat că vor să vândă shaormeria pe care o au împreună.

“Zvonurile au pornit de la un sâmbure de adevăr, pentru că da, eu am hotărât că vreau să vând această shaormerie, deorece mi-a plăcut să stau acasă lângă familie în această perioadă. Mi-a plăcut să stau cu Florin, mi-a plăcut să am o viață de familie. Locul ăsta îmi ocupă foarte mult timp. Acesta este motivul pentru care aș vrea să vând shaormeria. Dar nu vrem să divorțăm! Noi locuim împreună de când am ieșit din Ferma vedetelor, nu a lipsit niciodată de acasă. Noi suntem foarte fericiți!”, a explicat Brigitte.

“Lumea este rea, ne invidiază. Cât am stat acasă, împreună, a fost o lună de vis. Dacă nu eu, atunci cine să o iubească pe Brigitte?”, a completat Florin Pastramă.

citește și...