Cum îi spune Albert, fiul Romaniței Iovan, lui Iulian Gogan, logodnicul vedetei. ”Spune mult despre relația lor”

16.07.2022, 17:21
Cum îi spune Albert, fiul Romaniței Iovan, lui Iulian Gogan, logodnicul vedetei. ”Spune mult despre relația lor”
Cum îi spune Albert, fiul Romaniței Iovan, lui Iulian Gogan, logodnicul vedetei

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, a dezvăluit ce relației există între logodnicul său, avocatul Iulian Gogan, și fiul ei, Albert, pe care îl are din mariajul cu regretatul pilot Adtian Iovan.  Vedeta a explicat și cum obișnuiește Albert să îi spună lui Iulian Gogan. ”Spune mult despre relația lor”, a declarat creatoarea de modă.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 15 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014. De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Cei doi sunt împreună de 14 ani. Creatoarea de modă a dezvăluit, pentru revista Viva, că este logodită cu Iulian Gogan, iar acest lucru s-a întâmplat înainte ca cei doi să cunune un cuplu.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Romanița Iovan a explicat care este relația dintre logodnicul său și fiul ei, Albert, dar și cum îi spune acesta din urmă lui Iulian Gogan.

Cum îi spune Albert, fiul Romaniței Iovan, lui Iulian Gogan, logodnicul vedetei. ”Albert îi spune lui Iulian buddy (prieten)”

 

”La Iulian m-a atras încă de la început calmul lui. Un calm și o încredere în sine care pe mine, o fire explozivă, mă stabilizează foarte mult. Iulian are și el un băiat mai mare decât Albert dintr-o relație anterioară, așa că noi ne-am acomodat cu toții foarte bine încă de la început. Albert îi spune lui Iulian buddy (prieten), iar asta spune mult despre relația lor”, a declarat Romanița Iovan pentru sursa mai sus-menționată.

Despre relația sa cu Iulian Gogan, creatoarea de modă a spus: ”Am avut eu, personal, momente dificile, și cred că acestea au fost suficiente. El nu a făcut altceva decât să mă susțină. Cred că aceasta a fost lecția lui, să conviețuiască cu o femeie care parcurge cele mai dificile momente din viața ei și să o sprijine cum poate el mai bine”.

citește și...