Cum iese Andreea Berecleanu pe stradă. ”Chiar nu mă mai recunoaște nimeni”

11.06.2020, 10:39
Cum iese Andreea Berecleanu pe stradă. ”Chiar nu mă mai recunoaște nimeni”
Cum iese Andreea Berecleanu pe stradă. ”Chiar nu mă mai recunoaște nimeni”

Andreea Berfecleanu a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare cu un look total diferit față de cel cu care și-a obișnuit fanii. Vedeta a adoptat un look reaxat, alegând o ținută sport.

Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că admiratorii o recunosc cu greutate cân iese astfel costumată pe stradă.

”Când merg așa pe stradă, cu acest look atât de diferit față de cum mă știți, chiar nu mă mai recunoaște nimeni. Dacă mai am și ochelari de soare, se uită și ai mei lung după mine, dacă sunt eu sau semăn?. Totul e să nu vorbesc, o misiune aproape imposibilă. Asta nu pentru că aș avea mereu ceva de spus, dar se întâmplă deseori să vină cineva către mine cu o întrebare.

Și da, atunci nu mai sunt doar o fată cu șapca și jeans, ci o voce pe care o recunosc și zâmbesc. Și exact ca în preajmă unui prieten, se descărcă, intervine curiozitatea, așteaptă răspunsuri la întrebări pe care nu le primesc de la nimeni. Mă gândesc mult la faptul că românii au nevoie de mai multă atenție și să-i asculte cineva! Când se va întâmpla asta, cu adevărat?”, a spus vedeta.

Două mariaje și doi copii

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu jurnalistul Andrei Zaharescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este măritată cu medicul estetician Constantin Stan.

Ce spune despre Antena 1, postul la care a lucrat 17 ani

Andreea Berecleanu a lucrat timp de 17 ani la postul de televiziune Antena 1, de unde și-a dat demisia.

“Viața mea nu a început cu Antena 1. Viața mea a început cu Soti. A urmat, pentru o scurtă perioadă Antena 1, apoi Pro tv, aproape 9 ani, 7ABC – trei luni cu Mihai Tatulici… La început, a fost și presă scrisă… Antena timp de 17 ani. Așa încât nu a început și nici nu se va termina cu Antena 1. Eu intenționez să-mi văd de planurile mele care continuă pe partea de comunicare, pentru că jurnalistul este un comunicator și ar trebui să fie în toate zonele”, a declarat Andreea Berecleanu.

citește și...