Cum i-a spus Mihai Bobonete soției că vrea să divorțeze: „N-am putut să mă duc la…” VIDEO

26.10.2022, 12:33
Cum i-a spus Mihai Bobonete soției că vrea să divorțeze: „N-am putut să mă duc la…” VIDEO
Cum i-a spus Mihai Bobonete soției că vrea să divorțeze: „N-am putut să mă duc la…”

Mihai Bobonete, în vârstă de 42 de ani, a făcut dezvăluiri despre despărțirea de soția lui, Cătălina. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 15 ani și au împreună o fată și un băiat, Octav și Maria. În cadrul unui podcast, actorul s-a destăinuit și a povestit cum i-a cerut partenerei lui să divorțeze. 

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Actorul și mama copiilor lui sunt împreună încă din perioada adolescenței. Deși mariajul lor ca pe roate, actorul s-a gândit la un moment dat să divorțeze. Totul se întâmpla în timpul pandemiei de coronavirus.

În cadrul unui podcast de pe Youtube, celebrul actor a mărturisit că i-a propus soției lui să divorțeze, însă Cătălina i-ar fi spus că nu are cum să facă acest lucru pentru că era lockdown și nu aveau cum să iasă din casă.

Mihai Bobonete a vrut să divorțeze de mama copiilor

„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez. Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă?”, a mărturisit Mihai Bobonete, în cadrul unui podcast.

Tot în cadrul interviului, actorul a recunoscut că merge la terapeut de o bună perioadă de timp. Mihai Bobonete a mărturisit că îi este frică să doarmă atunci când este întuneric.

Actorul merge la terapie

„Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

Dar pentru toate astea există Laura sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, a mai conchis el.

citește și...