Cum faci față stresului în funcție de zodia în care te-ai născut

04.10.2021, 12:12
Cum faci față stresului în funcție de zodia în care te-ai născut
Cum faci față stresului în funcție de zodia în care te-ai născut

Stresul își pune amprenta asupra oricui, însă fiecare reacționează astfel la stres. Specialiștii în astrologie susțin că zodia în care o persoană s-a născut poate stabili cum reacționează fiecare nativ în parte atunci când este stresat.Iată, mai jos, cum se comportă fiecare zodie în parte în fața unei situații stresante:

Nativii din zodia Berbecului sunt foarte încrezători în ei ș foarte puternici, însă atunci când lucrurile nu ies așa cum își doresc ei devin foarte stresați și nu mai reușesc să se mobilizeze așa cum ar trebui. Devin nervoși și de multe ori nu mai pot dormi din cauza stresului.

Pentru nativii dn zodia Taurului, orice schimbare care intervine în viața lor este o sursă de stres, fie că e vorba de locul de muncă, de schimbarea locuinței sau orice alt eveniment. Se tem că orice schmbare i-ar putea face să eșieze în planurile lor. În situații strasente, acești nativi ajungă să mănânce în exces, pe fond de stres.

Cum faci față stresului în funcție de zodia în care te-ai născut. Gemenii nu mai au chef de nimic

Nativii din zodia Gemenilor se blochează și nu mai au chef de nimic atunci când trec printr-o situație stresantă. Nu știu cum să procedeze și acest lucru îi face să fie inerți. Cedează foarte ușor în situații stresante.

Cei născuți în zodia Racului sunt copleșiți în momentul în care se regăsesc în situații strasante. pentru a depăși astfel de momente, aceștia au tendința de a se izola de restul lumii în încercarea de găsi o soluție și a trece peste astfel de momente.

Cum faci față stresului în funcție de zodia în care te-ai născut. Leii, strasați dacă nu sunt în centrul atenției

Nativilor din zodia Leului le place să fie tot timpul în centrul atenției, iar dacă acest lucru nu se întâmplă devin foarte strasați. le este foarte greu să accepte că nu toată lumea îi privește ca pe nște lideri. Devin extrem de agitați și pot avea reacții dure la adcresa celor din jur.

Nativii din zodia Fecioarei încearcă să nu arate ceea ce simt la un momenty dat, iar de cele mai multe ori acest lucru nu face decât să le aducă o stare de stres. Se consumă în interior, iar acest lucru le poate afecta starea de sănătate.

Cum faci față stresului în funcție de zodia în care te-ai născut. Balanțele se stresează când sunt tratate incorect

Despre nativii din zodia Balanței se spune că se stresează foarte mult atunci când sunt tratate incorect. devin agitați și se gândesc continuu cum ar trebu să riposteze. Se prefac că totul este în regulă, dar în sufletul lort se consumă foarte mult, lucru care le afectează grav starea de sănătate.

Cei născuți sub semnul Scorpionului devin stresați atunci când au impresia că le este invadată intimitatea. Dezvoltă o stare de agitație din care cu greu pot ieși. Ba mai mult decât atât, devin extrem de duri cu cei care le-au creat starea de stres.

Cum faci față stresului în funcție de zodia în care te-ai născut. Săgetătorii se enervează foarte repede

Cei născuți sun semnul Săgetătorului se enervează foarte repede atunci când regulile stabilite de ei sunt încălcate, ceea ce le provoacă o stare de stres foarte mare. Își vor consuma toată energia pentru a găsi explicații la situația în care au fost puși, iar acest lucru îi face să fie extrem de irascibili cu cei din jur.

Despre nativii din zodia Capricornului se spune că nu știu să se relaxeze. Trăiesc mereu în stres pentru că își stabilesc tot felul de țeluri greu de atins și au foarte mari așteptări de la cei cu care vin în contact. Atunci când așteptările lor nu se îndeplinesc, acest lucru îi face să se simtă epuizați și să-i determine să se izoleze de cei din jur.

Cum faci față stresului în funcție de zodia în care te-ai născut. Vărsătorii transmit strarea de stres și celor din jurt

Atunci când sunt stresați, nativii din Vărsător transmit starea lor de agitație și celor din jur.Devin nervoși și reacționează dur, neputându-și controla stările prin care trec. Pot avea și atacuri de panică din cauza stresului.

Nativii din zodia Pești sunt recunoscuți ca fiind foarte sensibili, astfel că sunt afectați și de cele mai nevinovate gesturi. Devin stresați din lucruri mărunte și ajung să facă adevărate crize de plâns din acest motiv. Stresul îi copleșește și au tendința să se refugieze departe de toată lumea.

 

 

citește și...