Cum este viața de primar a Elenei Lasconi. ”Mergeam la cafenea să beau o cafea și nu voiau să îmi încaseze banii pe consu­mație, că eram primarul”

22.05.2022, 14:20
Cum este viața de primar a Elenei Lasconi. ”Mergeam la cafenea să beau o cafea și nu voiau să îmi încaseze banii pe consu­mație, că eram primarul”
Cum este viața de prrimar a Elenei Lasconi. ”Mergeam la cafenea să beau o cafea și nu voiau să îmi încaseze banii pe consu­mație, că eram primarul”

Elena Lasconi a fost ani de zile o prezență obișnuită pe micile ecrane. Aceasta a decis să renunțe la televiziune după 25 de ani la postul Pro TV, iar acum este primar la Câmpulung Muscel. Vedeta a dat detalii despre cum este viața de primar. ”Mergeam la cafenea să beau o cafea și nu voiau să îmi încaseze banii pe consu­mație, că eram primarul”, a declarat ea.

Elena Lasconi a renunțat în anul 2020 la televiziune, după 25 de ani petrecuți la Pro TV. Fosta prezentatoare de la Pro TV a fost aleasă primar la Câmpulung Muscel. De curând, Elena Lasconi s-a întors în televiziune, aceasta apărând la emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”, de la Pro TV, unde a jucat rolul de ofițer al Stării Civile în show-ul matrimonial.

Elena Lasconi a dat detalii, pentru publicația Formula AS, despre cum este viața de primar și despre situațiile prin care a trecut ca edil.

Cum este viața de primar a Elenei Lasconi. ”Eu nu primesc „atenții”. La mine în birou nu intră niciun plic până nu este deschis la re­gistratură, ca să nu mă trezesc cu cine știe ce surprize”

”Cel mai dificil a fost să lupt cu men­ta­litatea și vechile cutume. Mergeam la cafenea să beau o ca­fea și nu voiau să îmi încaseze banii pe consu­mație, că eram primarul. Le-am spus oamenilor: „Reveniți-vă!”. S-au ter­minat vremurile alea în care primarul venea la res­taurant cu prietenii, mâncau, beau și la sfârșit plecau fară să plătească, pentru că erau „șefi”. Eu nu primesc „atenții”. La mine în birou nu intră niciun plic până nu este deschis la re­gistratură, ca să nu mă trezesc cu cine știe ce surprize, că oamenii așa au fost învățați… La căsătorii, erau învățați să dea primarului o pun­­gă cu șampanie, bomboane, whiskey, ca­fea… Le-am spus: e o    plăcere a voastră, foar­te bine, des­chideți, aici, pe masă, o cutie de bom­boane, și o să iau și eu o bomboa­nă! Într-o astfel de lume, eu, care vreau să fiu corectă, le par ciudată. E o generație întreagă pentru care nor­malitatea trebuie redefinită, pentru că oamenii au uitat ce înseamnă să fii corect, cinstit și integru”, a povestit Elena Lasconi pentru publicația respectivă.


Aceasta a vorbit și despre echipa cu care lucrează: ”Da, sunt și oameni care mă spri­jină, atât cei noi, veniți în echipa mea special pentru mine, dar și dintre cei vechi, care au văzut că există și o alt­fel de gândire și le place: ideea de a lucra în echipă, ideea de a cere o părere. Este imposibil să fii un lider bun, dacă te consideri cel mai deștept din lume. Eu toată viața mea m-am înconjurat de oameni mai deștepți decât mine și mai frumoși decât mine, ca să mă inspir de la ei. Cred că așa poți să evoluezi în mod real. Singur nu rea­lizezi mare lucru”.

citește și...