Cum este viața de mămică a Roxanei Vancea. ”Nu credeam că o să pot vreodată să iubesc cu atâta intensitate”

21.02.2022, 14:58
Cum este viața de mămică a Roxanei Vancea. ”Nu credeam că o să pot vreodată să iubesc cu atâta intensitate”
Cum este viața de mămică a Roxanei Vancea. ”Nu credeam că o să pot vreodată să iubesc cu atâta intensitate”

Fosta asistentă de televiziune Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, a explicat cum este viața sa de mămică în cadrul unui interviu. ”Nu credeam că o să pot vreodată să iubesc cu atâta intensitate”, a mărturisit Roxana Vancea. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară în toamna anului trecut, când a adus pe lume un băiețel.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2021. Roxana Vancea a ales numele Ayan pentru fiul ei.

Despre viața sa de mămică a dat detalii Roxana Vancea într-un interviu pentru click.ro.

Cum este viața de mămică a Roxanei Vancea. ”Sunt dedicată 100%, prezentă, dornică să fac cât mai multe pentru puiuții mei”

”Am căpătat experiență cu Milan înainte să devin mama, eu zic că mi se potrivește rolul. Sunt dedicată 100%, prezentă, dornică să fac cât mai multe pentru puiuții mei. Mă ajută mama mea, îl alaptez pe bebe exclusiv la sân și atunci e cam dependent de mine și fiind foarte mic încă nu are un program. Manâncă și la o oră și atunci trebuie să fiu nonstop prezentă. Dar mama mă ajută foarte mult și cu Milan, să nu-mi simtă lipsa la joacă. Nu știu cum mă descurcăm fără ea să fac lucrurile așa cum trebuie”, a declarat Roxana Vancea.

”Bebe e foarte cuminte, dulce foc. Mă topesc în fiecare zi la toate gesturile pe care le face. Nu credeam că o să pot vreodată să iubesc cu atâta intensitate. A avut și colici, a fost puțin mai greu, dar ne-am descurcat și am trecut și peste perioada asta. Au ținut 10 săptămâni, destul de mult. Chiar nu îmi da bătăi de cap. Milan e foarte grijuliu și atent cu bebe. E topit după el, asta e clar. Îl pupă toată ziua, îi pupă piciorușele, face baie cu el și ne spune că abia așteaptă să se poată juca împreună”, a adăugat vedeta.

citește și...