Cum este chef Florin Dumitrescu în spatele camerelor de filmat. Soția sa a spus tot!

24.07.2020, 09:37
Cum este chef Florin Dumitrescu în spatele camerelor de filmat. Soția sa a spus tot!
Cum este chef Florin Dumitrescu în spatele camerelor de filmat. Soția sa a spus tot!

Cristina, partenera de viață a lui Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei jurați de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a dezvăluit cum este acesta atunci când nu se află în fața camerelor de filmat.

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe superbe, Ava și Mia. Partenera de viață a juratului de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite” a explicat cum este acesta acasă, departe de lumina reflectoarelor.

”Pe micul ecran vedeți doar o parte din cum e el, adică un foarte bun profesionist, un om competitiv, un bucătar extrem de bun. Acasă, de multe ori, după filmări, are nevoie de o perioadă de recuperare și e tăcut și inactiv.

Preferă să stea cu noi, să ne asculte și să se încarce cu energia de acasă. În rest, e jucăuș când trebuie, e serios când avem de luat decizii și e capul familiei, el le rezolvă mai pe toate.

Eu sunt cu idei multe, cu organizarea, el face ca lucrurile să se întâmple”, a dezvăluit Cristina Sima pentru revista Viva.

E un romantic incurabil

Soția lui chef Florin Dumitrescu a explicat și cum este acesta ca tătic și ca soț.

”Florin, acasă, este ca orice om care se simte bine acasă. E relaxat, câteodată obosit, și atunci e mai tăcut. Ca soț , e extrem de romantic și atent, nu uită nicio aniversare și mereu mă surprinde cu flori, chiar și când e plecat.

Ne-am promis că nu o să lăsăm zilele importante pentru noi să treacă precum niște zile oarecare și ne întrecem în a ne face surprize. Iar ca tată, fetele sunt foarte atașate de el, și asta cred că spune tot.

Cât timp a filmat la „Chefi la cuțite”, Ava ținea pe biroul ei, unde se desfășura școala online, o fotografie cu ea și cu Florin de când avea ea vreo doi anișori”, a mai spus ea.

citește și...