Cum era Ilinca Vandici înșelată de Ciprian Marica! A detaliat totul: ‘Aflam de infidelitatea lui’

14.04.2021, 11:36
Cum era Ilinca Vandici înșelată de Ciprian Marica! A detaliat totul: 'Aflam de infidelitatea lui'
Cum era Ilinca Vandici înșelată de Ciprian Marica! A detaliat totul: 'Aflam de infidelitatea lui'

Ilinca Vandici este acum o femeie împlinită pe toate planurile, însă înainte de acest lucru, vedeta tv a fost nevoită să treacă prin relații eșuate. 

În trecut, Ilinca Vandici a avut o relație amoroasă cu Ciprian Marica. Povestea lor de iubire s-a încheiat, după ce fotbalistul a înșelat-o în repetate rânduri.

Deși nu mai sunt împreună de mulți ani, prezentatoarea de la Kanal D nu poate uita cât a suferit de pe urma infidelităților lui Ciprian Marica.

Ilinca Vandici, înșelată de Ciprian Marica

Recent, Ilinca Vandici a fost invitată la podcastul găzduit de Radu Țibulcă, unde a vorbit, fără rețineri, despre relația pe care a avut-o cu Ciprian Marica. Ea a detaliat cum reușea să-l prindă de fiecare dată când o înșela.

”Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa”, a povestit Vandici.

Ea a mai recunoscut care erau, de fapt, motivele certurilor. ”Infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea”, a mai spus Vandici.

Ciprian Marica voia să o cucerească pe Bianca Drăgușanu

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici spunea că fostul internațional trimitea mesaje siropoase vedetelor din showbiz, precum ianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu.

 „Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”, se confesa Ilinca Vandici, la momentul respectiv.

 

citește și...