Cum depășesc Andra și Cătălin Măruță conflictele dintre ei. ”Am momente în care exagerez”

05.07.2020, 12:16
Cum depășesc Andra și Cătălin Măruță conflictele dintre ei. ”Am momente în care exagerez”
Cum depășesc Andra și Cătălin Măruță conflictele dintre ei. ”Am momente în care exagerez”

Ca orice cuplu, Andra și Cătălin Măruță au parte și de discuții. Cei doi au dezvăluit cum reușesc să treacă pentru conflictele dintre ei.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii superbi, David și Eva.

Deși se înțeleg foarte bine, ca în orice cuplu, și între cei doi mai au loc discuții. Însă reușesc să treacă foarte repede peste neînțelegerile dintre ei, după cum dezvăluiau în cadrul unui interviu recent pentru revista Avcantaje.

 

”Suntem foarte comunicativi, din fericire. Nu ținem în noi supărarea, frustrarea. Orice am avea pe suflet, vorbim până rezolvăm. Ne ascultăm unul pe altul. Niciodată nu suntem certați cu adevărat, pentru că știm amândoi că ultimul lucru pe care ni l-am dori ar fi să ne rănim unul pe altul”, declara Andra.

”Andra nu pune niciodată paie pe foc”

La rândul lui, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță afirma că partenera lui de viață este cea care lasă de la ea atunci când sunt discuții în cuplu.

”Eu aș vrea să adaug că Andra lasă mult de la ea, deși poate crede că eu nu observ asta. Eu sunt mai pătimaș, am momente în care exagerez, oboseala poate fi de vină, dar Andra nu pune niciodată paie pe foc, e foarte înțeleaptă. Mă lasă să mă calmez, nu îmi spune chiar atunci dacă simte că greșesc, ci puțin mai târziu când chiar ascult și înțeleg”, mărturisea Cătălin Măruță.

”Mă rog pentru sănătate în fiecare zi”

Andra a mărturisit că cele mai grele momente din viața ei și a lui Cătălin Măruță au fost cele în care și-au pierdut bunicii și cele în care persoanele apropiate lor au avut probleme de sănătate.

”Problemele de sănătate ale celor dragi și pierderea bunicilor sunt singurele cumpene adevărate din viețile noastre. Mă rog pentru sănătate în fiecare zi. E cel mai de preț dar pe care ni l-a dat Dumnezeu. Restul, orice ar fi, se rezolvă”, a afirmat cântăreața.

citește și...