Cum decurge sarcina Flaviei Mihășan! Fosta asistentă tv este însărcinată pentru a doua oară

14.12.2020, 19:22
Cum decurge sarcina Flaviei Mihășan! Fosta asistentă tv este însărcinată pentru a doua oară
Cum decurge sarcina Flaviei Mihășan! Fosta asistentă tv este însărcinată pentru a doua oară

Flavia Mihășan nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară.

Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” mai are un fiu în vârstă de un an și cinci luni, Carol.

Flavia Mihășan a intrat deja în trimestrul doi de sarcină. Ea și soțul său, dansatorul Marius Moldovan, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Cum se simte Flavia Mihășan

Blondina a mărturisit că a fost la un control recent și are deja 17 săptămâni de sarcină. Ea le-a dezvăluit fanilor că cea de-a doua sarcină este mai ușoară spre deosebire de prima.

“Sarcina asta am fost mult mai liniștită și nu m-am lăsat copleșită de tot felul de gânduri nepotrivite. Au trecut deja 17 săptămâni și nu știu când”, a scris Flavia Mihășan pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

În timpul primei sarcini, Flavia Mihășan nu a acumulat multe kilograme, lucru care i-a permis să revină destul de rapid la silueta dinainte de a rămâne gravidă.

‘Au fost unele persoane care mi-au spus că nu mănânc suficient. Dar sunt corpuri şi corpuri. Eu mănânc exact cât simt nevoia. Nu cred în a mânca cât pentru doi şi asta cred că mi-o poate confirma orice medic. Mănânci fix când ţi-e foame şi alegi mese nutritive, astfel încât să-i transmiţi lui bebe substanţele hrănitoare necesare. Dar nu cred în „să rupem frigiderul“. Nu ştiu exact cât am luat în greutate, pentru că nu m-am cântărit, nu făceam asta nici înainte de a fi însărcinată’, mărturisea Flavia Mihășan într-un interviu pentru okmagazine.ro.

citește și...