Cum avea Jador parte de bunăvoința profesorilor la facultate. Ce le spunea artistul

13.09.2020, 12:11
Cum avea Jador parte de bunăvoința profesorilor la facultate. Ce le spunea artistul
Cum avea Jador parte de bunăvoința profesorilor la facultate. Ce le spunea artistul

Jador a dezvăluit cum reușea să câștige bunăvoința profesorilor atunci când era la facultate.

În cadrul show-ului ”Jador Adevărat”, de la Antena Stars, cântărețul a mărturisit cum își emoționa profesorii la ore.

”Le spuneam ”Doamna profesoară să vedeți, eu sunt manager”, nu știu unde le spuneam. Și eu cântam noaptea și rupeam și veneam obosit a doua zi. ”Se vede că muncești foarte mult, chiar muncești foarte mult, se vede, luați exemplu” și colegii mei toți știau că eu cânt”, a dezvălui Jador, citat de spynews.ro.

Ce studii are Jador

Jador provine dintr-o familie modestă din Bacău. Jador a venit în București, unde a făcut studii universitare în cadrul unei facultăți de prestigiu.

Jador a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice – domeniul Economie şi afaceri internaţionale.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, a spus artistul.

A fost dat afară de la liceu

Jador dezvăluia în cadrul show-ului ”Puterea Dragostei” că a fost dat afară de la liceu pentru că era obraznic.

„Nu am apreciat niciodată. Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu. Dacă realizam eu atunci… Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț”, mărturisea el.

”Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul. Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afara din liceu ca m-am bătut cu unul”, mai spunea artistul.

citește și...