Cum au reacționat părinții Ștefaniei, iubita lui Speak, când au văzut-o cu tatuaje. ”I-a căzut fața”

11.04.2021, 14:43
Cum au reacționat părinții Ștefaniei, iubita lui Speak, când au văzut-o cu tatuaje. ”I-a căzut fața”
Cum au reacționat părinții Ștefaniei, iubita lui Speak, când au văzut-o cu tatuaje. ”I-a căzut fața”

Ștefania, iubita cântărețului Speak, a dezvăluit cum au reacționat părinții săi atunci când au văzut-o cu tatuaje.

Ștefania este înnebunită după desenele pe corp. Iubita lui Speak le-a povestit fanilor ei din mediul online c um au reacțioonat părinții ei atunci când și-a făcut primul tatuaj. ”Nu cred că am mai povestit asta. Părinții mei nu au fost e acord cu tatuajele absolut deloc. Eu voiam de la 14 ani să mă tatuez și încercam să îi conving să mă lase să îmi fac tatuaj când cresc sau chiar atunci, nu m-ar fi deranjat. La 16 spre 17 ani m-am dus cu niște prieteni să-mi fac primul tatuaj. Mi-am pus în minte că nu le voi spune părinților absolut nimic. Când am ajuns acasă, ideea a durat fix 5 minute. M-am dus prima oară la tata și i-am arătat și am zis „Uite ce tare e”. I-a căzut fața, mama era în șoc”, a detaliat Ștefania, potrivit spynews.ro.


„Mama din șoc a zis „Arată drăguț”, iar tata nu a vorbit 20 de minute cu mine, după care a spus „Da, îți stă bine cu tatuaj, dar să nu-ți mai faci”. Ai mei au realizat ulterior că nu este doar o chestie trecătoare și că fiecare tatuaj pe care voiam să mi-l fac sau l-am făcut are o însemnătate pentru mine, așa că ulterior au fost de acord, dar mama mereu îmi spune „Nu te mai mâzgâli!””, a adăugat vedeta.

Ce spun Speak și Ștefania despre diferența de vârstă dintre ei

Speak se pregătește de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Cei doi au acordat de curând un interviu pentru revista Viva, în care au vorbit despre diferența de vârstă dintre ei, de zece ani.

”Eu am luat foarte multe lucruri bune din vârsta ei și în special asta, cu trăitul clipei. Este fascinant să te uiți la o persoană cum se poate bucura de cele mai mici lucruri pe care viața ți le oferă. Recunosc că eu îmi pierdusem această abilitate, iar faptul că Ștefania este mai mică decât mine cu 10 ani, mi-a renăscut acest sentiment. Cât despre faptul dacă resimțim diferența de vârstă… da, uneori o resimțim, pentru că ea are foarte multă energie și vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul, pentru că le-am făcut când aveam vârsta ei. Niciodată nu ne certăm pe tema asta și ne înțelegem momentele fiecăruia din viață. Ea este într-un moment al vieții, eu în altul și ne respectăm. Niciodată nu mă voi aștepta ca ea să facă lucruri pe care le fac oamenii la 30 de ani sau invers. Nu îi interzic nimic, și nici ea mie. Suntem prieteni!”, a declarat Speak.

”Faptul că între mine și Ștefan este o diferență de 10 ani pot spune că în 70% din timp este un avantaj, eu sunt visătoare și cu capul în nori, vârsta este de vină. Atunci intervine Ștefan care a trecut prin această etapă și mă îndrumă, mă ajută să iau deciziile cele mai corecte, îi ofer din energia mea și pofta mea de viață, așa îl întineresc”, a spus ea.

citește și...