Cum au reacționat părinții Lidiei Buble după ce solista s-a despărțit de Răzvan Simion. ‘Într-o răzbunare, consumi mai multă energie’

31.07.2020, 12:02
Cum au reacționat părinții Lidiei Buble după ce solista s-a despărțit de Răzvan Simion. 'Într-o răzbunare, consumi mai multă energie'
Cum au reacționat părinții Lidiei Buble după ce solista s-a despărțit de Răzvan Simion. 'Într-o răzbunare, consumi mai multă energie'

În urmă cu câteva luni, showbiz-ul autohton era zguduit de vestea că Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit. Prezentatorul de la Neatza a fost cel care a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare.

‘Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat’, a scris matinalul de la “Neatza cu Răzvan şi Dani’. pe Instagram.

Părinții Lidiei nu l-au cunoscut pe Răzvan Simion

După despărțire, cântăreața a fost ajutată de familia ei pentru a trece mai repede peste separarea de Răzvan.

În timpul relației cu Lidia Buble, Răzvan Simion nu i-a cunoscut pe părinții solistei. Mama și tatăl Lidiei nu au vrut să îl cunoască pe Răzvan. Tatăl Lidiei Buble nu le-a dat niciodată binecuvântarea celor doi îndrăgostiți.

Gurile rele susțin că familia Lidiei ar fi avut legătura cu separarea, însă Lidia Buble au explicat cum au stat de fapt lucrurile.

‘Poate că, de multe ori, corecțiile au fost nemeritate, însă nu mi-au spus niciodată vorbe care să mă rănească. Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând. Tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare”, a declarat Lidia Buble pentru Viva.ro.

Când a început povestea de iubire cu Lidia Buble, Răzvan Simion era căsătorit cu Diana. Prezentatorul de la Neatza a divorțat de mama copiilor săi după 15 ani de relație.

În ultimii ani, Lidia a înfruntat multe comentarii negative din partea admiratorilor lui Răzvan, care o acuzau pe aceasta că „i-a spart casa” prezentatorului tv. Cei doi s-au afișat împreună prima dată în 2015, la un eveniment monden.

citește și...