Cum arată soția lui Mihai Petre în costum de baie. Are o siluetă ireproșabilă!

21.04.2021, 13:37
Cum arată soția lui Mihai Petre în costum de baie. Are o siluetă ireproșabilă!
Cum arată soția lui Mihai Petre în costum de baie. Are o siluetă ireproșabilă!

Elwira, soția coregrafului Mihai Petre, arată fără reproș în costum de baie.

Elwira Petre a postat, pe contul său de socializare, două fotografii în care apare în costum de baie. Soția coregrafului Mihai Petre a fost fotografiată pe barcă, în timpul vacanței în Egipt.

Într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu animal print, Elwira Petre afișează o siluetă ireproșabilă și un trup cu forme perfecte.

Elwira și Mihai Petre au împreună două fetițe

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ilinca. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi.

”Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre la emisiunea ”Chefi la cuțite”, potrivit a1.ro.

„În 2001 am înființat școala noastră, până atunci cred că am fost la o groază de concursuri. Cred că cel mai important concurs era Cupa Mondială de Latino, am fost prima echipă din România care a intrat în World Ranking. Sună a clișeu, dar dansul chiar e viața mea. Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu”, a mai spus ea.

citește și...