Cum arată și cu ce se ocupă acum ”Vierme” de la trupa Animal X

08.06.2020, 14:37
Cum arată și cu ce se ocupă acum ”Vierme” de la trupa Animal X
Cum arată și cu ce se ocupă acum ”Vierme” de la trupa Animal X

Laurențiu Penca, unul dintre foștii componenți ai trupei Animal X, este total schimbat față de cum îl știau admiratorii săi.

Animal X a fost una dintre cele mai îndrăgite trupe ale anilor 2000.

După 11 ani de la înființarea trupei, ”Vierme” – Laurențiu Penca, ”Șopârlă” – Alexandru Sebastian Şalaman – și ”Hienă” – Șerban Copoț – au hotărât să o ia pe drumuri separate.

Laurențiu Penca, ”Vierme” din tupa Animal X, este greu de recunoscut cum arată acum. Acesta are părul lung și creț și poartă ochaleri, fiind departe de look-ul pe care îl afișa cu ai în urmă.

Acesta a acordat un interviou pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, în care a vorbit despre formația din care a făcut parte, dar a și explicat cu ce se ocupă în prezent.

”Fiecare a plecat înt-o direcție, să zic așa. Dar s-a întâmplat natural. N-am zis gata, aici s-a oprit Animal X. Drept dovadă, ne mai întâlnim, discutăm, uneori mai și cântăm. Deci nu s-a întrerupt. Există posibilitatea să ne revedem în studio și să recalibrăm piesele care există și nhu sunt scoase pe piață”, a declarat Laurențiu Penca.


Cu ce se ocupă în prezent


Laurențiu Penca a explicat și cu ce se ocupă în prezent.

”Pe business, conduc două companii, un brand este în domeniul amenajărilor interioare, construcții, proiectare, design interior, iar celălalt brand lucrează în zona de confecții metalice. Nu aveam o pasiune înainte pentru design interior. Pur și simplu am speculat o oportunitate. Am văzut că e loc în piață și am zis că trebuie să pornesc”, a spus el.

”Vierme” a vorbit și despre viața sa personală.

”Personal, un copil, nunta, un divorț. Am greșit, m-am lovit, am căzut, m-am ridicat. Cea mai mare bucurie a vieții mele este timpul petrecut cu fiul meu. El e destul de mic. I-am arătat câteva clipuri de ale mele, nu exagerez. Îl iau ușor-ușor.”, a mărturisit Laurențiu Penca.

citește și...