Cum arată Rita Mureșan acum. Prima apariție TV după izolarea la domiciliu

21.05.2020, 12:30
Cum arată Rita Mureșan acum. Prima apariție TV după izolarea la domiciliu
Cum arată Rita Mureșan acum. Prima apariție TV după pandemie

Creatoarea de modă Rita Mureșan a avut prima apariție la TV după perioada de izolare la domiciliu în urma stări de urgență din România.

Vedeta a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, alături de una dintre fiicele sale, Gloria, alături de care a petrecut perioada de izolare la domiciliu. Rita Mureșan s-a afișat într-o ținută colorată și strânsă pe trup, care i-a scos în evidență formele voluptuoase. De-a lungul anilor, creatoarea de modă a trecut prin numeroase transformări în ceea ce privește silueta.

Întrebată despre lyhcrurile care i-aui lipsit în perioada de izolare, Rita Mureșan a declarat:

”Nu pot să spun că mi-a lipsit ceva anume. Nu mi-a fost greu să stau în casă, dar psihicul lucrează. Când știi că nu ai voie să faci un lucru…. Nu știu, aveam zile în care eram extraordinar de plictisită și atunci mai făceam un puzzle, mai desenam. Eram noi două. Găești, dar cât gătești pentru două persoane? Ea a învățat pentru examene. M-am… m-am plictisit. Am avut acel sentiment de plictiseală pe care nu cred că l-am mai simțit de foarte, foarte mulți ani. Plus somnul. M-am umflat vde somn, dorm câte 12 ore, nu-mi vine să mă mai dau jos din pat”.

Cine este Rita Mureșan

Rita Mureșan este o cunoscută creatoare de modă. La vârsta de 20 de ani, în anul 1993, Rita Mureșean cucerea pe toată lumea cu frumusețea și cu fizicul său, devenind Miss România. Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca.

A lucrat ca învățătoare

Vedeta a fost, cu ani în urmă învățătoare la Breaza.

“Am profesat aproape un an, apoi am fost la Miss România, am plecat din ţară. Eram domnişoara învăţătoare, pe vremea aceea. Îmi plăcea, am fost foarte pasionată de această meserie. Am terminat Pedagogicul în Ploieşti. Eu am făcut şi Dreptul, practic mi-am dorit să fiu procuror, învăţătoare şi procuror. Acum cred că sunt exact ceea ce era scris să fiu”, declara ea într-un interviu pentru click.ro.

 

citește și...