Cum arată Rebecca, fiica Anamariei Prodan, la 22 de ani. Mesajul pe care i-a l-a transmis impresara de ziua de naștere

20.04.2021, 16:01
Cum arată Rebecca, fiica Anamariei Prodan, la 22 de ani. Mesajul pe care i-a l-a transmis impresara de ziua de naștere
Cum arată Rebecca, fiica Anamariei Prodan, la 22 de ani. Mesajul pe care i-a l-a transmis impresara de ziua de naștere

Anamaria Prodan a sărbătorit-o pe una dintre fiicele ei, Rebecca, care a împlinit 22 de ani.

Ieri, impresara Anamaria Prodan a aniversat-o pe Rebecca, una dintre cele două fete pe care le are din mariajul cu Tibi Dumitrescu. Rebecca a împlinit 22 de ani și este o tânără extrem de frumoasă.

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Anamaria Prodan a transmis un mesaj pe o rețea de socializare. ”La mulți ani îngerul mea Rebecca❤️❤️❤️ iubirea mea de vis ! Gargarita mea mică ❤️❤️❤️sa-ti dea Dumnezeu toată fericirea din lume,❤️❤️❤️toată sănătatea și toată dragostea”, a scris vedeta.

Ce a povestit Anamaria Prodan despre primul ei soț

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Anamaria Prodan și-a lansat două cărți autobiografice chiar de ziua ei, pe 17 decembrie. În carte, impresara vorbește și despre cum l-a cunoscut pe primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. „Îl cunoscusem într-o seară, la clubul Vox Maris, pe Tiberiu Adrian Dumitrescu. Se afla în vacanță de român cu cetățenie americană-deh, bărbat ideal pentru împlinirea visului oricărei femei de la noi de a ajunge în Lumea Nouă. Ceea ce pe mine zău că nu mă interesa. Doar că am văzut în Tibi un potențial incredibil. Un suflet sensibil. Un bărbat frumos, care juca baschet…Lucrurile s-au legat de la sine, dar în stilul meu inconfundabil și după pilda bunicii și a mamei – gata de măritiș în 3 zile….”, povestește vedeta.

„Am plecat din țară fără să știe nici măcar părinții mei sau ai lui. Dar nu înainte de a ne anunța mamele că…ne căsătorim! Șoc total pentru ambele părți! Am mers pe rând la fiecare și am explicat că avem tot timpul să ne cunoaștem, că tocmai de-aia ne luăm, să treacă anii și să ne descoperim”, mai spune ea.

citește și...